Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 8 oktober 2017

EeuwigJong

Volgens de huidige trend zijn oudere vrouwen bezig aan een inhaalslag. Was het in het verleden normaal voor een oudere man om eens te kiezen voor een veel jongere blom – dan is het nu aan de vrouwen om zich te vertonen met een veel jongere man. Zoiets zou je als vrouw jong houden – wordt gesteld. Nu kan ik mij vele andere mogelijkheden voorstellen om jong te blijven – maar ik sta open voor nieuwe ideeën en dit idee is het waard om even mijn gedachten over te laten gaan. Volgens alle normen behoor ik tot wat de volksmond graag 'de ouderde vrouw' noemt, hoewel dat bij mij toch iets anders ligt. Alleen – zoiets als een veel jongere partner is het schrikbeeld van mijn familieleden die, als ik eens praat over een leuk contact, altijd direct voorzichtig vragen hoe oud de man is. Een gevolg van het gegeven dat ik er nu eenmaal jonger uitzie dan mijn leeftijd aangeeft. Waar ik, behalve mijn dank uitspreken aan alle goed uitziende voorouders, natuurlijk het nodige voor doe. Zoals wekelijkse bezoeken aan de sportschool en het volgen van een verstandig dieet – als ik de chocolade kan laten staan, tenminste. En och – ik kan iedereen de aanschaf van een reuzenpup adviseren want dat zorgt dagelijks voor meer beweging dan ooit te bedenken valt. Vooral het achterna rennen als hij weer iets in zijn bek heeft meegenomen, zoals laatst mijn draadloze muis die ik gelukkig nog tijdig heb kunnen redden. Maar bij mijn mooie kleine net bij bol.com aangeschafte fel roze telmachine was ik te laat - daar resteerde alleen nog brokken en stukken van. Als het beestje met zijn schofthoogte 75 cm en al zijn 65kg opgewekt met fraaie pluimstaart omhoog langs komt racen de tuin in, is dat het duidelijke sein dat er wat mis is. En een snelle sprint is dan nodig om te kijken of er nog wat te redden valt. Ach - een mens is zo oud als hij/zij zich voelt natuurlijk en in werkelijkheid voel ik mij veel jonger dan mijn leeftijd aangeeft. Dus houd ik het nieuws bij door het lezen van internationale kranten, ga geregeld in discussie over de huidige trend van beursgenoteerde bedrijven om eigen aandelen in te kopen en de gevolgen daarvan voor het jaarverslag, ben ik druk bezig met een gericht geschiedenisonderzoek, en volg de huidige trend om geen TV meer te kijken - een mens mist ook niets aan een NOSjournaal. En ach – zo nu en dan is er in de vroege uurtjes van de ochtend een stevige grote aardige man van ca 45 bezig op mijn sportschool en dan kijken wij altijd even glimlachend naar elkaar. Ik vind het aardig als mannen met interesse naar mij kijken, of ze nu rond de 45 zijn of rond mijn leeftijd. Mijn algemene gedachte is alleen, dat ik zonder jongere partner, ook wel jong blijf. Ik heb geen enkel probleem met jongere mannen en een praatje met elkaar is nooit weg, maar ik voel mij gewoon beter thuis bij een man van rond mijn eigen leeftijd, met al zijn expertises en gedegen wijzen van optreden. Dat is wat ik zoek.


geplaatst door Rianne - 2164 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl