Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 22 oktober 2017

Lijntje

De VersierCoach kwam zowaar deze week weer met een nieuw bericht en een video over het onderwerp – '6 Signalen dat hij je aan het lijntje houdt'. Een pakkende tekst en het bekijken waard. De VersierCoach is duidelijk ook aangekomen in de herfst/winterperiode en meent – terecht natuurlijk – dat er in deze tijdsperiode meer mensen achter de computer zitten en aandacht hebben voor zijn boodschappen. Daarom krijg ik opeens zo snel achter elkaar zijn videoboodschappen. In deze video presenteert de VersierCoach zich eindelijk eens normaal. Kort haar en een jas aan ergens in een zand/bos landschap wat misschien in Nederland zou kunnen liggen. Terwijl met een drone tegelijk getoond wordt dat een knap jong vrouwtje de opnameapparatuur bedient. Ook de VersierCoach gaat vooruit in zijn ontwikkeling. Kort gezegd komt zijn boodschap erop neer dat als een man je verlaat, je afwijst, geen relatie met je wil of vreemdgaat dat dat maakt, dat je daar ziek van kunt worden en dat dat je hart kan breken. Maar dat je dan tenminste wel weet als vrouw waar je aan toe bent. Veel erger – stelt de VersierCoach – is als blijkt dat een man je aan het lijntje houdt. Een man die je aan het lijntje houdt, besteedt altijd wel veel aandacht aan je door bijvoorbeeld dagelijks contact met je te zoeken via mail of WhatsApp. De man belooft van alles maar heeft niet de intentie die beloftes ooit waar te maken. En het erge van de situatie is dat je als vrouw maanden, soms zelfs jaren, van je leven kunt steken in zo'n man waarmee het nooit iets gaat worden. Hij stelt een serieuze relatie uit, hij stelt een date uit, hij stelt samenwonen uit en ga zo maar door. Waarna de VersierCoach de splitsing maakt tussen mannen die dat opzettelijk doen en mannen die dat niet opzettelijk doen. Want laatstgenoemde mannen schijnen er ook nog rond te lopen. In mijn dateleven heb ik slechts meegemaakt dat een man mij met opzet aan het lijntje hield. In de loop van maanden bleek er een gigantische onoverbrugbare kloof te zitten tussen wat hij zei en wat hij deed. Op het laatst begonnen zijn woorden een zwaar sadistische ondertoon te krijgen. Zoiets van – zullen wij dat en dat samen gaan doen? – en in het volgende mailtje: 'dat zou jij nu wel graag willen doen, is het niet?' of 'Jij staat nu zeker te popelen om dat te doen, is het niet?' Met de enige zekerheid dat hij nooit van plan was en was geweest om dat zo aardige toegezegde samen met mij daadwerkelijk te gaan doen. Ik bleek toen een lichamelijk beveiligings-mechanisme te bezitten, waar ik het bestaan tot die tijd niet van had geweten. Wat ik in alle liefde niet kon, vertelde mijn lichaam mij wat ik direct wel diende te doen – ik werd van al dat zinloze getreiter zodanig misselijk dat ik er niet van kon slapen. Ik zei de man dat ik met hem stopte – de enig juiste beslissing. Beter leven zonder hem dan met hem. De VersierCoach is er kort over – als blijkt dat een man met opzet je aan het lijntje houdt, dan is dat een vreselijk vervelende vent en kun je hem het best direct bij het grof vuil zetten. En nog sterker van de VersierCoach – dergelijk mannen die je met opzet aan het lijntje houden, verdienen het eigenlijk kinderloos te sterven en uit de evolutiepoel gehaald te worden. Met deze bemerkingen heeft de VersierCoach echt een beetje mijn hart gestolen.


geplaatst door Rianne - 2284 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl