Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
vrijdag 13 oktober 2017

Verkering uit, of hup, daar is al een ander

Onbegrijpelijk. Nou ja, vanuit mezelf. Hoe lang al ik date. Maar bij anderen gaat het allemaal schijnbaar vanzelf. O, ja, van alles kom ik tegen. Soms zijn ze leuk, maar niet aantrekkelijk. Soms zijn ze aantrekkelijk, maar weer niet leuk. En is dat aantrekkelijke ook weer snel verdwenen. Soms is er de combinatie aantrekkelijk en leuk, maar dan is er weer wat anders. Ik weet het niet. Kan er nooit precies de vinger op te leggen. Er valt ook niks te forceren. Want het moet toch allemaal vanzelf gaan, zou ik zo zeggen. Ja, het is licht zorgelijk. Het komt ook al bijna nooit voor dat ik na een eerste date de volgende dag aan iemand terugdenk. Ja, heel soms, en, in nog zeldzamer gevallen, hou ik er een goede vriendin aan over. Maar, weer nooit dat totaalplaatje. Met delen, aantrekking, seks. Wat vervolgens dan ook beklijft. Dit wordt met de dag een groter raadsel. Kan het eigenlijk wel, ooit een vriendin met dat totale. O, ja, soms lig ik wel met een vrouw in bed. Als het in ieder geval gelijkwaardig is. Dat is dan ook wel even fijn. Maar, iets mist, het beklijft niet. Ha ja, en soms denk ik, ben ik misschien niet te geblokkeerd voor de liefde? Kàn ik misschien niet eens verliefd worden. Dat het allemaal niet binnenkomt. Ben ik diep van binnen bang om op m’n bek te gaan. Omdat het mij brengt in een gevarenveld. Van iets ergs wat mij misschien ooit is overkomen. Ja, wie weet. En dan ook zo ver weggestopt, dat ik er zelf niet bij kan. Misschien moet ik in therapie. Om in die verborgen krochten in te dalen.
Want tot zolang, gaat er misschien een heel belangrijk levensstuk, van echt met iemand samen zijn, totaal aan me voorbij.
Of zou het toch heel anders zijn? Ik weet het niet. Hou alles open. Het is een vraag, het boeit me zeer. En ga met veel plezier weer verder met dat daten.

 


Bekijk mijn profiel op match4me.nl

geplaatst door Parlante - 1401 keer gelezen

beoordeeld 3/5 (2 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl