Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
woensdag 1 november 2017

Halloween

Ik probeer naar mijn hart te luisteren . Daar waar normaal de inspiratie zit om te dichten en te verhalen. Het lukt deze week niet. Te veel zeer en gedachten van anderen om over na te denken. Of zal het zich aan sluiten zijn. Erg welkom maar fysiek weinig bewijs. Het knalt en steekt en alles wijst naar wat ik eraan verfoei. Het kluistert en ik wens dat het voorbij is hoe dan ook. Van de week staat de m4m teller op 500 bezoekers. 98% anoniem. In 10 maanden. Het maakt mij sarcastisch. Besef hoe zeldzaam iets is als kans. Besef hoe pijnlijk het gemis aan voordeel is. Gruwel van de gedachte aan een steen. Om mij heen hier liggen op de mijne hier rust alleen. Geen naam geen datum niets. Ergens in een hoekje een vergeten plaats. Zoals het was. Zoals het in mijn dromen zo vaak gaat. Nee ik kom niets tekort. Als ik mij maar in de juiste omgeving op hou. Er zijn hele ordes die zich het celibaat op leggen en zich er aan kunnen houden. Misschien een alternatief dan het eindeloze verlangen naar onbereikbaarheid. Het is halloween sarcastisch kijk ik naar de portretten. Screaming faces hidden faces. Ach komt wel goed….. 


geplaatst door Indi - 1963 keer gelezen

beoordeeld 3/5 (2 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl