Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
zondag 24 december 2017

Dating site en zonnebril fobie ontwikkelen.

Ben al een kort tijdje actief op deze wonderlijke mooie dating site. Maar ik kreeg steeds meer last van van de vrouwelijke profielen die een uitstraling geven, ik wil niet gevonden worden. Nou ja, dat wil ik best respecteren maar de vraag is dit nu waar, en weet ik dat absoluut zeker??? NEE. Toch heb ik mijn twijfels. Ik ben er helemaal van overtuigd dat de directie van deze dating site alles doet om de website veilig en zorgvuldig on-line te zetten. Mijn persoonlijk ervaringen zijn ook zo, een paar keer contact gehad met deze mensen, echt meer dan geweldig. Wanneer een bepaalde situatie u normaal gesproken geen angst mag inboezemen en u toch in paniek raakt, blokkeert of lichamelijke spanningsreacties vertoont, dan heeft u een niet-reële angst. Als u zich dagelijks meer dan twee uur druk maakt over dergelijke panieksituaties dan wordt het een fobie genoemd. Nou dan denk ik dat ik hier op de dating site een fobie ga oplopen, niet vergissen hoor, ik bedoel NIET een SOA, maar een fobie, zonnebril fobie.

Vaak is mijn vlindertuin helemaal verlaten en is het dood stil, je hoort helemaal niets en zelfs je hoort geen vogels fluiten. Dan trek ik weer mijn stoute schoenen aan en ga zelf maar eens rondkijken. Wat een prachtige dames zitten hier op de site, je kunt hier echt heel verliefd worden. Maar er zijn nog veel meer profiel met slechts een een paar woorden of er zijn er zelfs waar alleen staat>>>>>>>>>>>>. Echt waar. Dan ben je toch echt een dame die niet gevonden wilt worden. Maar het kan ook opzet zijn, die dame wil wel zelf rond kijken en zelf beslissen naar wie ze schrijft. Ze moet dan wel een zeer goed verhaal hebben als je daar op in gaat. Maar waar zit nou echt mijn pijn. Die geweldige profiel met die beroerde slechte foto’s , wazig en onduidelijk en dan ook nog een foto waar het gezicht compleet in beslag wordt genomen met en zonnebril. Je weet dan echt niet op wie je gaat reageren. Natuurlijk is het zo dat deze dames allemaal iets aan hun hun ogen hebben en wel een bril moeten dragen, bijvoorbeeld, Astigmatisme dit is een vervelende oogaandoening, die vooral voorkomt als familiekwaal of bij mensen met verziendheid. Bij personen die lijden aan deze aandoening is het transparante hoornvlies aan de voorzijde van het oog ongelijk gevormd. Ja dan moet je wel een zonnebril dragen. Maar voor mij is het vaak dat ik liever verder wandel op deze mooie site. Ik heb zelfs overwogen om mij uit te schrijven en te gaan kijken op een andere dating site. Als je steeds maar bijzondere warme profielen tegenkomt met zeer bijzondere dames maar dan zo’n zonnebril dan lijkt het het echt wel of je never ooit wil worden gevonden. Ik ga al verder al ik een foto zie met die zonnebril, ik krijg gewoon een fobie ervan. Ja echt, wel een leuk profiel en dan ook allerlei signalen van ik wil niet gevonden worden. Bovendien denk ik ook dat deze dames met die brillen ook nooit mijn vlindertuin in zullen fladderen.


Bekijk mijn profiel op match4me.nl

geplaatst door Lev1 - 221 keer gelezen

beoordeeld 2.5/5 (4 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl