Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 10 december 2017

ESP

Toen ik jong was, leek elk pad van verliefdheid de breedte van een 4baans snelweg te hebben. Zeker toen ik studeerde met tienduizenden vrijgezelle studenten en de hele wereld aan mijn voeten leek te liggen. Keuzes zat en een breedte die met gemak te belopen was, dan wel – zeer veelvuldig in mijn geval - heel snel weer terug af te rennen was, omdat hij bij nader inzien toch helemaal niets bleek te zijn. Ook toen was ik al buitengewoon kritisch – terecht vond ik en vind ik nog steeds. In de loop der jaren is dat kritische vermogen alleen maar meer geworden. Toen ik jong was, leek het een eindeloze jarenlange zoektocht om de man te vinden waarmee ik het wel proberen wilde verder te gaan. Nu lijkt het alsof de zoektocht nog langer is geworden en dat verliefdheidspad veel smaller. Zou dat liggen aan verkregen zekerheden, ervaringen, toegenomen voorzichtigheid, groeiend kritisch vermogen en daarmee toegenomen kieskeurigheid? Of zou dat liggen aan verminderd aanbod? Ik weet het niet maar wellicht weet een ander mij dat te vertellen. Mijn verliefdheidspad lijkt momenteel te zijn verworden tot een smal rotspad vol valkuilen en obstakels. Ik dien op te passen dat ik niet uitglijd, val of misstap de afgrond in. Geef mij die 4baans snelweg van weleer maar, want met dit rotspadje voel ik mij niet zo prettig. Maar eens kijken waar mijn padje precies naar toe leidt – het is nog wel een hele route om af te lopen maar ergens in de verte gloort toch licht; een doel waar dit pad naar toe leidt. Hmm – lijkt een heel aardig man om lief te hebben en die daar op mij wacht. Gewoon voorzichtig doorlopen meissie. Hebt u ooit gehoord van ESP ofwel Extrasensory Perception? Ik wel - en onlangs nog 2 boeken aangeschaft van de hand van Russell Targ, een fysicus die 2 decennia lang met een ploeg wetenschappers onderzoek heeft gedaan naar het onbewuste bij de mens en de mogelijkheden daarvan. Onderzoek uitgevoerd met een ruim budget overheidsgeld en zowel op het Stanford Research Institute, een natuur wetenschappelijke denktank in de buurt van San Francisco, als op een anonieme overheidslokatie. Met als sprekend voorbeeld het via ESP localiseren van een belangrijk gekidnapt persoon, zodat deze bevrijd kon worden. Helaas werden na 2 decennia de politieke bakens verzet zodat het onderzoek kwam stil te liggen. Bijzonder aardige boeken met bijzonder aardige voorbeelden, die de schrijver sinds zijn pensionering aanvult met diverse lezingen wereldwijd. Meteen een kleine App van zijn hand geplaatst op mijn mobiel met een ESP spelletje waar ik heel veel plezier mee heb als ik ergens op dien te wachten. Met spelbeloning als ik veel goed heb – de mededeling van Outstanding ESP Ability en als ik heel erg veel goed heb, ben ik een Fantastic Clairvoyant. Zo aardig. Zou het gebruik van ESP kunnen helpen op dat zo smal geworden liefdespad? Het wellicht wat breder maken zodat ik het makkelijker belopen kan en niet meer bij elke stap hoef uit te kijken voor valkuilen en obstakels – gewoon ongestoord door het leven lopen.


geplaatst door Rianne - 2399 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl