Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
maandag 4 december 2017

Ook op een dating site moet je scherp blijven.

Met alle respect voor de dames die graag een profiel foto hebben met een zonnebril of een foto die erg onduidelijk is, natuurlijk is daar een rede voor. Alle begrip hoor.
 Maar soms moet je echt oppassen hoor. Vooral omdat ik zo lekker impulsief en direct kan zijn, is dit gebeuren voor mij weer een goede les. 
Als je in de basis geen goed gevoel erbij hebt dan moet je zeker niet reageren en is het een profiel met 3 of 4 woorden kijk dan goed wat er staat. Ik zag een leuke foto voorbijkomen van een geweldige leuke dame en zonder zonnebril, een knappe dame, haar profiel was wel heel mager, zij trouwens ook zo te zien op de foto maar een prachtige verschijning. Alles sprak mij wel enorm aan, zou het dan toch bestaat. Dit raakte mij. Ik dook in de pen en schreef een prachtig verhaal. Moest het 10 keer lezen en na mijn persoonlijke goedkeuring ging dit bericht weg. Binnen twee uur had ik reactie, ze wilde direct en afspraak en deed ook een leuk voorstel, zullen we samen naar de sauna gaan en elkaar daar vrijblijvend ontmoeten. Jajajaja ging door mijn hoofd.


Op weg naar de sauna kwam dit verhaal in mijn hoofd:
Er was eens een grote en sterke man die ging solliciteren als houthakker. De man was gemotiveerd en sterk en gedreven. Hij kreeg direct deze baan. Het salaris was prima. De man had er zin in. Op zijn eerste werkdag gaf zijn baas hem een bijl en liet hem het gebied zien waar hij zijn slag kon slaan. De houthakker ging zeer fanatiek aan de slag. En aan het einde van dag één had hij 18 bomen omgehakt. Ja hier was hij echt blij mee ‘Gefeliciteerd’, zei de baas, ‘Ga hier mee door.’
De houthakker was erg gelukkig en met de stimulerende woorden van zijn baas. En de volgende dag ging hij weer zeer gemotiveerd aan de slag. Op de tweede dag hakte hij 15 bomen om. De derde dag probeerde hij nog beter zijn best te doen, maar hij hakte maar 10 bomen om. Dag na dag presteerde hij minder. Zelfs zijn motivatie verdween als sneeuw voor de zon. ‘Ik denk dat ik mijn kracht heb verloren’, dacht de sterke man. Hij ging naar zijn baas en verontschuldigde zich. Hij zei dat hij niet begreep wat er gaande was. ‘Wanneer heb je de bijl voor het laatst geslepen?’, vroeg de baas. ‘Geslepen?’, zei de houthakker, ‘daar heb ik helemaal geen tijd voor gehad. Ik ben druk geweest met het kappen van bomen…’


Ja, weer terug naar mijn verhaal en mijn oude valkuil, Hoe vaak zal het voorkomen dat een vrouw op een datingsite de eerste date laat plaats vinden in een sauna??? Nou dat antwoord hoef ik je niet te geven. Blind van vertrouwen, zonder een mob nummer van de dame ben ik op weg naar iets wat nooit gaat gebeuren. Ben weer zo fanatiek bezig dat ik niet meer ziet wat er echt gebeurd en in te zien wat je juist nodig hebt om een leuke date te hebben. Ja wat zal ik nu doen, ben ik wel scherp genoeg geweest?


geplaatst door Lev1 - 407 keer gelezen

beoordeeld 2.5/5 (4 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl