Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 3 december 2017

Voelen

Het voelen van liefde voor de partner waarmee je heel lang samen kunt blijven – daar gaat het in dit blogje over. Ergens las ik dat de liefde een combinatie is van lijm, genotsmiddel en pijnonderdrukker. Mooie vergelijking..... maar waar blijven alle gevoelens van tederheid dan? En in die vergelijking wordt geen onderscheid gemaakt tussen de liefde-voor-altijd en de tijdelijke-liefde alleen voor seks. Ook bij tijdelijke-liefde is sprake van lijm, genotsmiddel en pijnonderdrukker. Maar bij tijdelijke liefde verdwijnen alle gevoelens voor de ander snel; vaak sneller dan ooit gedacht. Waarom zou een mens dan genoegen nemen met een dergelijke tijdelijke liefde als je weet dat er altijd ergens iemand rondloopt waarmee echte liefde mogelijk is?! Uiteindelijk is het toch de echte liefde die van een relatie een relatie maakt, die de partners bij elkaar houdt, diepte geeft aan beider bestaan en je van een buffer voorziet tegen tegenspoed en teleurstellingen. Liefde voor altijd waar elk mens en ook ik op deze datingsite naar op zoek is. Iedereen zal in het verleden wel de sensatie van echte liefde voor altijd hebben geproeft en zal daar ooit al of niet gedwongen afscheid van hebben moeten nemen. Door echtscheiding, overlijden of verhuizing naar een land te ver voor de ander. Ieder mens weet zich vaak nog tot in de finesses te herinneren hoe echte liefde voelt. Hoe echte liefde je bestaan helemaal op zijn kop kan zetten en het beste in je boven brengt. Hoe de wereld oplicht bij het zien van de geliefde ander en al die tedere en blije gevoelens. Het voortdurende verlangen naar de ander waardoor het net lijkt alsof je blijvend in een mistwolk aan het wandelen bent. Hoe tevreden, geborgen en veilig je je voelt in de nabijheid van de geliefde. Hoe gemakkelijk het is elkaar alle gewenste vrijheid en ruimte te geven, want de gevoelens van liefde zijn wederzijds en voortdurend. Gevoelens van echte liefde zorgen ervoor dat je slechts het beste wilt voor de ander; dat jaloersheid niet bestaat want het vertrouwen in elkaar is groots en onovertroffen geworden. Echte liefde geeft de mogelijkheid om elkaar te begrijpen zonder dat daar woorden voor nodig zijn, zelfs over alle afstanden heen. Echte liefde geeft de mogelijkheid om elkaar bij te staan en tot steun te zijn, zonder dat dat gevraagd hoeft te worden. Echte liefde brengt het bestaan tot rust, geeft een luisterend oor en een vrolijke belangstelling voor de ander en wat hem/haar bezighoudt. Echte liefde geeft de zo noodzakelijke warmte van binnen en maakt het leven van alledag een stuk makkelijker. Echte liefde met alle intimiteit en heerlijke lange pleziertjes van en met elkaar. Bij echte liefde is alleen al de aanraking van je hand op de huid van de ander of van de hand van de ander op jouw huid voldoende om elkaar een tinteling van genot te geven. ShaSha – wat kan echte liefde mooi zijn en waard om naar te blijven zoeken.


geplaatst door Rianne - 2419 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl