Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
woensdag 1 februari 2017

Dus wie weet.....

Het vriest of het dooit. Iets er tussenin bestaat niet. Deze week dooide het. En als we de pluim moeten geloven gaat het volgende week weer vriezen. Dus wie weet.....

Op een datingsite vriest of dooit het ook lijkt het wel. Maandenlang dooide het, tot mijn grote frustratie. Ik ben best kieskeurig in wie ik aanschrijf. Desondanks ging er een redelijk aantal mails de deur uit. Op de meeste hoorde ik uiteraard niets terug. Op andere kreeg ik de reactie “Sorry, maar ik heb sinds een maand contact met een leuke dame.” “Nou dat zal ze dan leuk vinden, dat je nog open en bloot op een datingsite staat,” schrijf ik dan altijd bijna terug. Bijna, want ik weet natuurlijk best dat het een smoesje is. De betreffende heer ziet me niet zitten, of staan, en dat mag. Een enkeling schrijft eerlijk dat hij zich met mij geen toekomst kan voorstellen. Dat zijn eigenlijk de prettigste afwijzingen. En afwijzingen horen erbij, als je daar niet tegen kan, moet je je niet op een datingsite begeven.

En nu ineens vriest het en niet zo’n beetje ook.

Op een avond dat ik een ietsiepietsie verdrietig thuis kwam van een feestje met alleen maar stelletjes dacht ik “Poppelepee, ik schrijf ‘r ’s twee.” Dikke kans dat ik van beiden niks terug hoor. Nog dikkere kans dat als ik überhaupt wat hoor, het twee afwijzingen zijn. Of tenminste één.

Meneer 1 reageerde vrij snel terug, zeer enthousiast. Eigenlijk wilden we allebei dezelfde dag nog op de fiets stappen om elkaar te ontmoeten, maar dat durfden we geen van beiden aan de ander voor te stellen. Maar we biechtten het wel allebei diezelfde avond op, en dus werd er in vliegende vaart een afspraak gemaakt.

Vijf minuten later vloog er nog een mail mijn box in. Of ik interesse had in contact. Hee, dat was iemand die al een poosje in mijn favorietenlijstje stond. Wat leuk ! Maar ja.....

Weer vijf minuten later kwam de volgende mail. Van meneer 2, die mijn profiel ook was opgevallen en, ja, mij erg graag wilde ontmoeten.

Als bioloog vind ik dit een erg interessant fenomeen. Ik heb het sterke vermoeden dat er feromonen in het spel zijn, geurstoffen, die, als het juiste moment daar is, zich van mijn lijf afscheiden om via de WiFi en het glasvezelnetwerk in de neus van de mannelijke Match4Me leden terecht te komen. Op een andere manier kan ik het niet verklaren.

Maar ondertussen zit ik wel met een probleem. Want ik ben een tamelijk a-typische vrouw. En dat uit zich er vooral in dat ik absoluut niet kan multitasken. En al helemaal niet wanneer het over daten gaat. En dus moet ik twee mannen teleurstellen, in wie ik absoluut interesse heb, en met wie een ontmoeting in de afgelopen maanden toch echt heel welkom was geweest.

En daarom wil ik het volgende voorstellen. Heren, mocht een van jullie nou de onbedwingbare behoefte hebben mij te willen ontmoeten, raadpleeg dan eerst even de andere mannelijke Match4Me leden. Doe me een lol en stem het even af. Eén match per maand, dat lijkt me aangenaam. Kunnen we dat bij deze afspreken?

Ondertussen heb ik morgen een afspraak. Met meneer 1. Dus wie weet…..


geplaatst door Hanna - 2322 keer gelezen

beoordeeld 4.6/5 (10 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl