Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

dinsdag 28 februari 2017

Een date op vrijdagavond

Deze ging wel heel snel. Ik had iets gelezen of Things to Share en had daarop gereageerd. Het leek me een leuk type. Normaal gesproken had ik nooit op hem gereageerd omdat hij toch wel bijna 8 jaar jonger is. Anderzijds waren er wel wat raakvlakken hoe we in het leven staan. Leek me zo.

Lees verder!

geplaatst door Vonny - 2 reactieswoensdag 22 februari 2017

In het voorbijgaan

Het overkomt me vaker. In gedachten aan de wandel. De stad door. Amsterdam. Met al zijn wijken en zijn straten. Dan kruisen onze blikken. In het voorbijgaan. En dan soms, ineens, is er geraaktheid. Zomaar, in het passeren. In een flits. Gebeurt er wat. En dat is dan wederzijds. Dat weet ik zeker. En het is nooit een contact waardoor je terug zou willen lopen, die persoon aanklampen. Nee, het is genoeg, in die ene blik. Wat daarin wordt verteld. Ja, wat is dat? Ik weet het niet. Het is niet iets aanwijsbaars, iets duidelijk omschrijfbaars. Wat kan ik er van zeggen? Het zijn toch volle momenten.

Lees verder!

geplaatst door Parlantemaandag 20 februari 2017

Kilometerprijs en openheid

Na ettelijke verzoeken van M4M om weer eens iets op deze plaats te schrijven te hebben genegeerd, toch maar weer eens iets stichtelijks van mijn kant.

Er zijn in de afgelopen periode een aantal dames geweest waar ik mee op date ben gegaan. Stuk voor stuk waren de doorgebrachte uren niet verspild. De horeca voer er wel bij en de schoenmakers ook.

Lees verder!

geplaatst door Roost - 2 reactiesdonderdag 16 februari 2017

Grote schoonmaak

Ik ben aan het opruimen. Nu doe ik dat wel vaker. Zo heb ik vorig jaar mijn huis behoorlijk grondig opgeruimd, oude kastjes eruit en nieuwe erin. Spullen bewaren of toch maar weg doen. Of eerst naar de berging. Of op marktplaats. Of gewoon een ander verfje gegeven. Of een beetje vermaken of oppimpen afhankelijk van het product. Al die interessante artikelen en tijdschriften. Woonmagazines, Stapels de deur uitgegaan. Een jaargang mag ik van mezelf bewaren en ik mijmer terug, de keuken die we toen hebben uitgezocht, meubels.
En nu ben ik bezig met de laptop. Ooit ben ik gehackt geweest, inmiddels drie jaar geleden. Tot op de dag van vandaag heb ik daar af en toe nog steeds last van. Die ene instantie die ik niet had geïnformeerd. Totdat ik uiteindelijk een brief per gewone post kreeg.

Lees verder!

geplaatst door Vonnydonderdag 2 februari 2017

Onmogelijke liefde deel 1

Ik wilde weg. Naar Amsterdam. Naar het westen. Waar ik ooit vandaan kwam. De frisse zeelucht. Iets vlottere mensen. En voor de muziek. De kunst. Het theater. Als muzikant.
Nu was ik zo dom geweest mezelf te laten uitkopen voor ik iets anders had. Met de gedachte, o, geen probleem, ik heb 20 jaar inschrijving, een ander huis is zo gepiept. En dan ruilen met een Amsterdammer, klaar is Kees. Maar zo gemakkelijk ging dat niet. O, ja, een flatje, op 3 hoog. Maar daar kon ik moeilijk mee aankomen. O, ja, vraag zat van Amsterdammers naar een woning in dit klein stadje, in de natuur, weg van de drukte. Dat was het punt niet. Maar dan ging het op z'n minst wel over een woning met tuin. Om in de ruil aan te bieden. En dat kon ik voorlopig wel vergeten. Zelfs met 20 jaar inschrijving. Ik stond dus op straat. Na die uitkoop-affaire. Hoe dom kon ik zijn. Geen eigen plek meer. Dat lag kwetsbaar. Een stil rustpunt. Waarin het stof van mijn heftig leven weer even neer kon dalen. Maar dat plekje was er niet.

Lees verder!

geplaatst door Parlante - 1 reactiewoensdag 1 februari 2017

Dus wie weet.....

Het vriest of het dooit. Iets er tussenin bestaat niet. Deze week dooide het. En als we de pluim moeten geloven gaat het volgende week weer vriezen. Dus wie weet.....

Op een datingsite vriest of dooit het ook lijkt het wel. Maandenlang dooide het, tot mijn grote frustratie. Ik ben best kieskeurig in wie ik aanschrijf. Desondanks ging er een redelijk aantal mails de deur uit. Op de meeste hoorde ik uiteraard niets terug. Op andere kreeg ik de reactie “Sorry, maar ik heb sinds een maand contact met een leuke dame.” “Nou dat zal ze dan leuk vinden, dat je nog open en bloot op een datingsite staat,” schrijf ik dan altijd bijna terug. Bijna, want ik weet natuurlijk best dat het een smoesje is. De betreffende heer ziet me niet zitten, of staan, en dat mag. Een enkeling schrijft eerlijk dat hij zich met mij geen toekomst kan voorstellen. Dat zijn eigenlijk de prettigste afwijzingen. En afwijzingen horen erbij, als je daar niet tegen kan, moet je je niet op een datingsite begeven.

En nu ineens vriest het en niet zo’n beetje ook.

Lees verder!

geplaatst door Hanna - 3 reactiesVorige berichten

Archieven

Volg ons op Twitter

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl