Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

dinsdag 21 maart 2017

Heel even

Soms is er contact in een stijgende lijn. Waarin je voelt en ervaart…. Zou hij , zouden wij… bestaat het dan nog. Durf ik er weer in te geloven. Een aftasten weer, en ja hij lijkt me echt leuk. Ik kan er geen pijl op trekken. Op T2S lijkt hij attent voor iedereen en ondertussen maar grappen en grollen maken.

Lees verder!

geplaatst door Vonny - 2 reactieszondag 12 maart 2017

Vrijen en kwetsbaar

Als je zolang date als ik, overigens met veel genoegen, ga je je uiteindelijk toch wel vragen stellen. Hoe snel dat soms bij anderen gaat. Nog maar koud op zo'n datingsite, en boem, het is raak. Niet te begrijpen. Ja, kan allerlei verklaringen verzinnen. Onderkomen vinden, blinde vlek van verlangen, angst voor op eigen benen, noem alles maar op. Maar nee, begrijpen doe ik het niet. Tenminste, als ik van mezelf uitga. O, ja, leuke ontmoetingen genoeg, vaak interessante gesprekken, en heel, heel soms houd ik er een vriendin aan over. Maar die specifieke geraaktheid, dat totaalplaatje? Iemand waar ik lol mee hebt, me thuis bij voel en ook nog mee vrij?

Lees verder!

geplaatst door Parlante - 3 reactiesVorige berichten

Archieven

Volg ons op Twitter

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl