Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

maandag 27 maart 2017

Krom

Meneer Janszen voert de laatste tijd veel gesprekken met deze en gene – het is weer eens wat anders dan met zichzelf - over hoe ‘het’ toch komt. Over hoe ‘wat’ toch komt meneer Janszen? Hèhè, dat meneer Janszen hier nog steeds dagelijks inlogt natuurlijk. Wat zou ‘het’ anders moeten zijn?

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 4 reactieszondag 26 maart 2017

Zelfkennis

Een puzzelomschrijving van het woord zelfkennis = een ander weet er niets van. Hilarisch zo'n vergelijking. Niet dat ik vaak puzzels oplos. Ja – op vakantie ooit wel eens; en dan als ik mij werkelijk naar verveel. Elke vakantie geeft wel eens zo'n moment van uiterste verveling. Puzzels zijn altijd wel ergens te vinden; helemaal opgelost krijg ik ze nooit. Zelfkennis op een datingsite – wat is dat eigenlijk en weet een ander daar iets vanaf. Immers, bij zelfkennis denkt iedereen aan zowel zijn positieve als zijn negatieve kanten, en ook meteen of hij niets, een stukje daarvan of wellicht alles met een ander gaat delen.

Lees verder!

geplaatst door Riannedinsdag 21 maart 2017

Vrienden

Tja, jeetje, pfffff, nou zeg, lastig hoor om mezelf zo in de etalage te zetten hier, om zomaar iets over mezelf te vertellen, om dat in een paar woorden te moeten doen. Als je het nu mijn vrienden zou vragen ... Ik heb een idee! Vraag het hun!

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 2 reactiesdinsdag 21 maart 2017

Heel even

Soms is er contact in een stijgende lijn. Waarin je voelt en ervaart…. Zou hij , zouden wij… bestaat het dan nog. Durf ik er weer in te geloven. Een aftasten weer, en ja hij lijkt me echt leuk. Ik kan er geen pijl op trekken. Op T2S lijkt hij attent voor iedereen en ondertussen maar grappen en grollen maken.

Lees verder!

geplaatst door Vonny - 2 reactieszondag 19 maart 2017

De man op de trap

Het is kwart voor acht in de morgen en er is een man aan het stofzuigen op mijn trap. Voor alles is een eerste keer, niet waar: Het is voor het eerst in mijn leven dat een man stof zuigt op de trap van het huis waarin ik woon. Ik zit een beetje ongemakkelijk: ik heb een streepjes-pyjama aan, onder een witte ochtendjas. Na twaalf dagen ‘s ochtends om half acht kant en klaar aangekleed de voordeur openen om mannen op werkschoenen binnen te laten, had ik niet op deze man gerekend. ‘It ken mar klear wêzen, nou?’ zei hij opgewekt. Hij leek zin te hebben in zijn klus, dus liet ik hem binnen. Kwestie van momentum.

Lees verder!

geplaatst door RodeJas - 1 reactiezondag 19 maart 2017

Lentekriebels

Het is weer lente en alles gaat er mooi uitzien. De bomen komen langzaam aan in blad, de rozenstruiken vormen mooie bruinrode bladeren en bij mijn fruitbomen verschijnen knoppen op alle takken. Zelfs bij de pruimenboom die ik dit jaar heb laten neerzetten op de plek waar eerder een dode appelboom was weggehaald, zijn al knoppen te zien. Zo nu en dan is het zelfs zonnig en zo aangenaam dat ik zonder jas naar buiten kan. Het zal aan die lichte warmte wel liggen dat ik allerlei kriebels voel in mijn zoektocht naar die ene partner.

Lees verder!

geplaatst door Riannemaandag 13 maart 2017

Troost

Wie zet er een maat op de tijd? Dat is een inkoppertje meneer Janszen. Wanhopige singles natuurlijk. Wanhopige singles is een pleonasme pur sang, maar dat terzijde. Wie neemt het ze trouwens kwalijk? Hun wanhopig hunkeren wordt immers voortdurend aangewakkerd door de datingindustrie.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 2 reactieszondag 12 maart 2017

Vrijen en kwetsbaar

Als je zolang date als ik, overigens met veel genoegen, ga je je uiteindelijk toch wel vragen stellen. Hoe snel dat soms bij anderen gaat. Nog maar koud op zo'n datingsite, en boem, het is raak. Niet te begrijpen. Ja, kan allerlei verklaringen verzinnen. Onderkomen vinden, blinde vlek van verlangen, angst voor op eigen benen, noem alles maar op. Maar nee, begrijpen doe ik het niet. Tenminste, als ik van mezelf uitga. O, ja, leuke ontmoetingen genoeg, vaak interessante gesprekken, en heel, heel soms houd ik er een vriendin aan over. Maar die specifieke geraaktheid, dat totaalplaatje? Iemand waar ik lol mee hebt, me thuis bij voel en ook nog mee vrij?

Lees verder!

geplaatst door Parlante - 3 reactieszondag 12 maart 2017

HetVeroveren


Tussen alle perikelen van het daten door, is het toch een hele merkwaardige week geweest. Waarbij politieke lijsttrekkers zich gedragen als bijzonder slechte dates, zich elk charmeoffensief en leugen veroorloven, smijten met miljoenen om, na het verkregen resultaat – de seks/de stem – direct de relatie te beëindigen. Met als klap op de vuurpijl dat TV gaat verkondigen dat opiniepeilers invloed zouden hebben op stemgedrag. Al die onzin van deze week geeft dat een mens zoals ik zich ervan afkeert, het tijd vindt om gewoon weer met beide benen op de grond te staan en te kijken naar alle mooie mannen op deze site. Het aardige is dat ik die mannen via hun profielen heel langzaam zie groeien.

Lees verder!

geplaatst door Riannezondag 5 maart 2017

Wordfeud

Onlangs kreeg meneer Janszen de resultaten onder ogen van het zoveelste onderzoek over online dating. En ook bij het lezen van de uitkomsten van dit onderzoek moest hij weer denken aan de uitspraak van een bekende stadgenoot van hem over de waarde van statistiek en cijfers: één op de zes mensen heeft gemiddeld vijf anderen om zich heen.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 2 reactieszondag 5 maart 2017

TotaalPlaatje

De eerste blik naar elkaar, het totaal plaatje dat je dan opneemt van de ander en vastzet in je geheugen, kan zo vreselijk belangrijk zijn voor het verdere verloop van de date. Naar zo'n eerste persoonlijke kennismaking ga ik altijd met mijn hart kloppend in mijn keel van de zenuwen. Op papier is er langzaam contact ontstaan en heeft zich tot een gezellig niveau ontwikkeld. Op basis van de gegeven foto's, samen met het mailcontact en telefonisch contact is binnen in mij een bepaald beeld ontstaan van de ander. De vraag die ik mij altijd stel is: zal dat binnen in mij gegroeide beeld ook overeenkomen met de werkelijkheid?

Lees verder!

geplaatst door RianneVorige berichten

Archieven

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl