Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 30 april 2017

Er wordt wat afgedate

Inmiddels de vierde date achter de rug met mijn nieuwe lief, mijn prille lief zoals ik hem noem. Ogenschijnlijk passen we helemaal niet bij elkaar maar de mails en apps spraken boekdelen dus uiteindelijk na een maand afgesproken. Ik vond dat eigenlijk te lang maar vooruit.

Lees verder!

geplaatst door Vonny - 2 reactiesdinsdag 25 april 2017

Lekker wippen

Soms krijgt een date een heel onverwachte wending, zoals ik in het begin van mijn dating avonturen heb mogen ervaren. Ik heb geaarzeld of ik je deze belevenis wel moet vertellen, want achteraf schaam ik me wel een klein beetje. En ik wil vooral geen gedoe met de mensen die van Venus komen. Daarom waarschuw ik voor de zekerheid toch maar even vooraf, als een soort leeswijzer. 

Lees verder!

geplaatst door Kompas - 3 reactiesmaandag 24 april 2017

Boer

Hebt u het al gelezen? De overheid schat ons te hoog in. Tot die schokkende conclusie komt de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid (WRR) in een recent rapport. Schokkend is wat meneer Janszen betreft vooral de verklaring voor die conclusie.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 1 reactiewoensdag 19 april 2017

Date in de Eredivisie

Eerlijk waar. Ik ben al jaren aan het oefenen. Na een scheiding op latere leeftijd en na een poosje uitbundig van de vrijheid genoten te hebben is bij mij het verstand gekomen. Nou ja het was er natuurlijk al wel een beetje, maar je begrijpt wel wat ik bedoel. Jij bent natuurlijk niet voor niks door de ballotage van deze site gekomen.
Mijn oefenwedstrijdjes heb ik in verschillende lagere divisies gespeeld. En eerlijk waar. Ik ben daar nooit verder gekomen dan een treurig gelijkspelletje.

Lees verder!

geplaatst door Kompas - 8 reactieswoensdag 19 april 2017

Vrije liefde 2

Ja, dat contact. Wat zijn eigen vorm vindt. Waarin we heerlijk wegstromen. Het echt in zijn eigen kwaliteit kan komen. Omdat we geen eruit-tredende waakzaamheid hebben. Wat is er dan fijner dan in echte overgave in elkaars armen liggen.
Maar het is een droom. De werkelijkheid is anders. Als je er zo open ingaat, kom je meestal van een kouwe kermis thuis. Dat ga je niet doen. Ja, als andere mensen ook helemaal open zijn, altijd echt zouden zeggen wat ze vinden en voelen, dat zou al een hoop schelen. Maar dat doen ze niet. En jij gaat dan ook niet direct zeggen waar je staat, wie je bent, wat je ter plekke voelt, wat je raakt. Kun je op afgerekend worden. Afgekeurd. Afgewezen. Dat laat je niet gebeuren. Dus ja, dan maar eenzaam en bang in een hokje. Maar daardoor ga je juist intens verlangen. Daar schuilt dan weer het gevaar in van een blinde vlek. Dat je je met mooie woorden en lieve ogen in laat palmen.
En dan voor de zoveelste keer weer op je bek. Belogen, bedrogen, vernederd en gekwetst. Uiteindelijk dan maar leren uit je doppen kijken. Om niet verblind door verlangen de schapen van de bokken te kunnen scheiden. Maar ja, als je dan eens kijkt wat rest. Zijn we ook weer niet te benijden.

Lees verder!

geplaatst door Parlantewoensdag 19 april 2017

Vrije liefde

Ja, een contact. Wat zijn eigen vorm vindt. Waarin we heerlijk wegstromen. het echt in zijn eigen kwaliteit kan komen. Omdat we geen eruit-tredende waakzaamheid hebben. Wat is er dan fijner dan in echte overgave in elkaars armen liggen. Geen overgave die je kiest, maar die je overkomt. Om daar dan in weg te drijven. O, ja, in deze taal van samen, houd het kiezend ‘ik’ gewoon zijn mond. Ook, als het contact weer uiteen spoort. Waarin je eenvoudig meebeweegt. Zoals het is. Zonder pijn, omdat je niet meer maakt dan wat er werkelijk was. En een keus daarin ook nooit meer is, dan wat al lang verkozen.

Lees verder!

geplaatst door Parlantezondag 16 april 2017

Hum

Het commentaar dat meneer Janszen op zijn laatste blog kreeg, was niet voor de poes. Wat dacht hij wel? Kon hij niet beter op een datingsite voor taalneuroten gaan staan? Had niemand hem verteld dat het onbeleefd is om mensen op hun taalgebruik te corrigeren? Zat hij soms bij de grammaticapolitie?

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 5 reactiesmaandag 10 april 2017

Wensen of prioriteiten

Ik krijg nog weleens kritiek van mannen en in het algemeen dat mijn agenda te vol is.
Ik probeer dan uit te leggen wat voor mij prioriteiten zijn. Allereerst zijn dat mijn kinderen, doordat ik relatief gezien nog jonge kinderen heb wil ik mijn kinderen niet met mijn dates belasten. In die zin, ik ga daar geen agenda’s voor omgooien. Voor mij is dat heel logisch en duidelijk.

Lees verder!

geplaatst door Vonny - 3 reactieszondag 2 april 2017

Wilt

Meneer Janszen kijkt weleens naar de quizopties hier ter plaatse, die ongelooflijk spannende polaire paren. Want uiteindelijk is hij bereid elke mogelijkheid aan te grijpen om een nieuwe liefde te vinden en wil hij zelfs overwegen om een quizvraag te sturen.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 4 reactieszaterdag 1 april 2017

Hebben en houden

In een aantal blogs van mij is al naar voren gekomen hoe ik in relaties sta. Ik krijg van veel mensen daarom het advies mijn heil wat meer te zoeken in de polyamoureuze sferen. Dat is gek, omdat ik het steeds heb over de aard van de relatie zelf, polyamoureus of niet.
Wat zei ik daarin? Dat het hele begrip 'relatie' dodelijk is. Dodelijk, omdat het het vrije contact in de weg staat. Het vrije contact. Dat wat je wezenlijk met elkaar hebt en wat dan gewoon zijn eigen weg en eigen kwaliteit kan vinden. Daar ga je natuurlijk niks voor leggen. Met ideeën als 'we hebben nu een relatie'. Want een relatie heb je niet, die leef je.

Lees verder!

geplaatst door Parlante - 2 reactiesVorige berichten

Archieven

Volg ons op Twitter

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl