Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

woensdag 31 mei 2017

Onderstroom

De derde dag is cruciaal voor hoe contact zich ontwikkelt tussen mensen, die nog onwennig intensief met elkaar optrekken. Verse vis blijft drie dagen fris. Je interesse in iemand stabiliseert, groeit - nieuwsgierig of begerig - of je ruikt vooral de stank. De derde week, de derde maand en het derde jaar zijn een herhaling van de derde dag. Meanderende stromingen hollen uit of slijpen bij, wassend water klotst kalm de uiterwaarden in en weer terug. Of beukt met grote kracht op het basalt langs de dijk. Vandaag is het drie dagen geleden dat Orpheus me benaderde op de datingsite.

Lees verder!

geplaatst door Muzzadonderdag 25 mei 2017

Ik ga verhuizen

Een thuis. Voor mij erg belangrijk. Vind het leven intens en er komt veel op me af. Ik mis op een of andere manier bescherming. Ik denk eigenlijk normaal. Dat je gewoon leeft en open staat. Maar misschien is dat juist in deze tijd heel moeilijk. Ik voel me vaak niet thuis. In veel ontmoetingen, ook gewoon tussendoor, op straat, eigenlijk overal. Dan weet ik niet waar ik aan toe ben en word ik onrustig, zenuwachtig.

Lees verder!

geplaatst door Parlantedinsdag 16 mei 2017

Groot geschapen


Het is een heikel onderwerp, maar ik denk dat we het er toch maar eens over moeten hebben.

Does size matter?


En even voor de duidelijkheid; we hebben het over een paar centimeter meer of een paar centimeter minder. Een wereld van verschil in beleving. En een geweldige bron van misverstand.

Lees verder!

geplaatst door Kompas - 4 reactieszondag 7 mei 2017

Kleren maken de man?

Wat is er heerlijker dan zitten op een terras. En dan kijken naar wat er zoal voorbij komt. In alle soorten en maten. Modische typjes, volgens de laatste trend gekleed. Maar missen de persoonlijke touché. Of de gekleurde vlinders. Smaakvol en eigen. Hun kleding een weerslag van hun innerlijk leven. Of mensen in onvoorstelbare combinaties. Soms van een schreeuwende lelijkheid. Dat je denkt, dat die mevrouw bij het aantrekken van die rok niet halverwege dacht, waar ben ik mee bezig? Nee, gewoon aangetrokken. Niks aan de hand. Gewoon mee de straat op.

Lees verder!

geplaatst door Parlantedinsdag 2 mei 2017

Kinderen en dames

Ik was een aantal weken verbonden aan een lieve en leuke dame, voorbij het punt dat we elkaar aan onze kinderen voorstelden. Leeftijden 17, 18, en 21 jaar. Mijn zoon (de 17-jarige) kon het uitstekend vinden met haar, en haar kinderen keurden mij ook goed.

Nu woont mijn zoon bij zijn moeder, en komt hij in weekends bij mij, onregelmatig sinds hij zelf zijn plan trekt. De reisafstand tussen mijn woning en die van de dame, naast dat ik voor mijn werk precies de andere kant op moet voor een heel eind, maken dat we elkaar

Lees verder!

geplaatst door Roost - 2 reactiesdinsdag 2 mei 2017

Boerka

Helemaal niks. Ik heb er echt hélemaal niks mee. Ik gun ieder zijn eigen ding; echt waar. Maar om daar nu zo pontificaal mee te koop te lopen….
Kijk… in mijn jeugd liepen we ook wel eens volkomen onherkenbaar op straat. En wat het grote verschil met nu is, is dat de mensen dat toen gewoon leuk vonden. Sterker nog - het was zelfs vrij gemakkelijk om een vriendin te scoren. Kwestie van het juiste masker een biertje aanbieden.

Lees verder!

geplaatst door Kompas - 7 reactiesVorige berichten

Archieven

Volg ons op Twitter

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl