Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

maandag 26 juni 2017

Held

 

 

 

 

 

 

 

 

 

‘Loop je een eindje met me mee?’ vraag je.
Jouw hand vlecht zich in de mijne alsof het niet de eerste keer is. Onze passen zijn verrassend snel in cadans. Ik vraag niet waar we heen gaan, het is onbelangrijk. Hier lopen, onwennig vertrouwd, is voorlopig het doel.
‘Waar houd je van?’ vraag je.
‘Aardbeien,’ antwoord ik. ‘Ik eet ze altijd met kroontje.’

Lees verder!

geplaatst door Muzza - 5 reactiesmaandag 19 juni 2017

Cadans

Mijn toekomstige echtgenoot is een leugenaar. Kan bijna niet anders. Als iets te mooi is om waar te zijn, is het meestal niet waar. Toch steek ik stoutmoedig het hoofd in deze storm. Hij is als een zalige bries. Klinkt als Tanz mich van Ellen ten Damme, dat mijn toekomstige echtgenoot als 'ons liedje' betitelt. Ik voelde me niet eerder zo bewonderd en op handen gedragen. Tanz mich bis ans Liebes End.

Lees verder!

geplaatst door Muzzamaandag 12 juni 2017

Ik ga verhuizen 2

Verhuizen. Confronterende bezigheid. Wat je allemaal niet tegenkomt tijdens het uitruimen. Je hele geschiedenis gaat aan je voorbij. Bij sommige dingen val ik stil. Schiet ik in mijmeringen. En dan verder moeten. Anders zit ik hier volgende week nog. Het is eigenlijk zo bijzonder, zo door je spullen heenlopen, dat je zou zeggen, dat moest je vaker doen. Zonder een verhuizing als aanleiding. Doe je natuurlijk niet. Is ook onzin. Maar ik bedoel maar. Hoe m'n geschiedenis aan me voorbijkomt. Van de ene sfeer in de andere. Van pijnlijk naar blij, soms zelfs een traantje.

Lees verder!

geplaatst door Parlantedonderdag 8 juni 2017

TIA MARIA

Het kan zo maar ineens een feestje worden. Het gebeurt mij niet echt vaak. Maar soms kan een ontmoeting zó gezellig worden dat het dan niet bij een kopje koffie blijft. Wijntje, wijntje, zoentje, zoentje, hapje eten, koffie met een likeurtje. . .

Lees verder!

geplaatst door Kompas - 2 reactieszondag 4 juni 2017

Infuus

Hoe gaat het met je? appte hij. Ik heb zaterdag een date.
Spannend, tik ik terug. En op maandag: Hoe was je date?
Het was fijn, schrijft hij. Maar elke eerste ontmoeting is bijzonder wanneer je iemand leuk vindt.

Lees verder!

geplaatst door MuzzaVorige berichten

Archieven

Volg ons op Twitter

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl