Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

maandag 26 juni 2017

Held

 

 

 

 

 

 

 

 

 

‘Loop je een eindje met me mee?’ vraag je.
Jouw hand vlecht zich in de mijne alsof het niet de eerste keer is. Onze passen zijn verrassend snel in cadans. Ik vraag niet waar we heen gaan, het is onbelangrijk. Hier lopen, onwennig vertrouwd, is voorlopig het doel.
‘Waar houd je van?’ vraag je.
‘Aardbeien,’ antwoord ik. ‘Ik eet ze altijd met kroontje.’

Lees verder!

geplaatst door Muzza - 5 reactieszondag 25 juni 2017

Run

Hoe vaak komt het voor in een mensenleven dat je denkt voor altijd iemand gevonden te hebben?! Dat zal toch niet zo heel vaak zijn. Goed – iedereen kent wel die flirtaties van korte of iets langere duur die gewoon in een mensenleven ertussen door voorkomen.

Lees verder!

geplaatst door Rianne - 3 reactiesmaandag 19 juni 2017

Cadans

Mijn toekomstige echtgenoot is een leugenaar. Kan bijna niet anders. Als iets te mooi is om waar te zijn, is het meestal niet waar. Toch steek ik stoutmoedig het hoofd in deze storm. Hij is als een zalige bries. Klinkt als Tanz mich van Ellen ten Damme, dat mijn toekomstige echtgenoot als 'ons liedje' betitelt. Ik voelde me niet eerder zo bewonderd en op handen gedragen. Tanz mich bis ans Liebes End.

Lees verder!

geplaatst door Muzzazondag 18 juni 2017

Versierkunst

Versierkunst – wat is dat? Is het niet zo dat versierkunst start en eindigt bij gewone vriendelijkheid, eelijkheid en voorkomendheid ten opzichte van de ander? Immers met vriendelijkheid, eerlijkheid en voorkomendheid kan de halve wereld gewonnen worden en dan toch ook zeker een vrouw.

Lees verder!

geplaatst door Rianne - 2 reactieszondag 18 juni 2017

Banaan

Een vliegtuigpassagier met een glutenallergie had voor zijn intercontinentale vlucht om glutenvrije maaltijden gevraagd. Dat leek hem een redelijk verzoek voor een ticket van ruim tweeduizend dollar.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 1 reactiewoensdag 14 juni 2017

Het percentage

Het kon niet uitblijven. Op het profiel van de zoekende mens alhier staat naast de zelf ingekleurde beschrijving van het innerlijk en het uiterlijk een beoordeling in de vorm van een percentage. Niet weg te fotoshoppen, te glimlachen of te schrijven. Nu zag ik mijn percentage met vertrouwen tegemoet, maar het bleek slechts 74. Ik, de empatische perfectionist, laat een kwart van de mannen tevergeefs op antwoord wachten? Ja maar als ik zie dat hij het echt meent, reageer ik wel. Reageren is een kleine moeite, ook als hij jou niet serieus lijkt te nemen. Ja maar. Dit lijkt op de zinloze discussie met een minnaar ooit, een minnaar die me dermate verblindde dat ik zijn gebruiksaanwijzing niet kon lezen - wat desastreuze gevolgen had voor zijn overgang van minnaar naar levensgezel. Ja maar laat dit nou eerst groeien. Je kon wel wat dankbaarder zijn voor wat ik je wil geven. Ja maar.

Lees verder!

geplaatst door RodeJasmaandag 12 juni 2017

Ik ga verhuizen 2

Verhuizen. Confronterende bezigheid. Wat je allemaal niet tegenkomt tijdens het uitruimen. Je hele geschiedenis gaat aan je voorbij. Bij sommige dingen val ik stil. Schiet ik in mijmeringen. En dan verder moeten. Anders zit ik hier volgende week nog. Het is eigenlijk zo bijzonder, zo door je spullen heenlopen, dat je zou zeggen, dat moest je vaker doen. Zonder een verhuizing als aanleiding. Doe je natuurlijk niet. Is ook onzin. Maar ik bedoel maar. Hoe m'n geschiedenis aan me voorbijkomt. Van de ene sfeer in de andere. Van pijnlijk naar blij, soms zelfs een traantje.

Lees verder!

geplaatst door Parlantezondag 11 juni 2017

Toeval

Toeval – een gebeurtenis waarvoor geen doeloorzaak te vinden is. Toeval is een vorm van het ruimere begrip 'onbepaalde oorzaak', waaronder wordt verstaan iedere gebeurtenis die onbedoeld, ongericht of ongestructureerd het plaatsvinden van een andere gebeurtenis bepaalt (aldus Wiki). Maar is er ook sprake van toeval als een man en een vrouw elkaar ontmoeten en het meteen voor allebei vertrouwd voelt?

Lees verder!

geplaatst door Riannedonderdag 8 juni 2017

TIA MARIA

Het kan zo maar ineens een feestje worden. Het gebeurt mij niet echt vaak. Maar soms kan een ontmoeting zó gezellig worden dat het dan niet bij een kopje koffie blijft. Wijntje, wijntje, zoentje, zoentje, hapje eten, koffie met een likeurtje. . .

Lees verder!

geplaatst door Kompas - 2 reactieszondag 4 juni 2017

Infuus

Hoe gaat het met je? appte hij. Ik heb zaterdag een date.
Spannend, tik ik terug. En op maandag: Hoe was je date?
Het was fijn, schrijft hij. Maar elke eerste ontmoeting is bijzonder wanneer je iemand leuk vindt.

Lees verder!

geplaatst door Muzzazondag 4 juni 2017

Men

‘Ja men doet maar tegenwoordig’, zei ze. ‘Zo gebruikt men men maar wanneer men ook maar even denkt dat men dat wel kan. Maar wanneer kan men dat eigenlijk met goed fatsoen doen’, ging ze door.

Lees verder!

geplaatst door Janszenzondag 4 juni 2017

Humor

Afgelopen week had ik al een muziekvideo van de Franse commedienne Aude Fauconnier op de videowall gezet en deze week is er nog een muziekvideo van haar waar ik graag aandacht voor vraag. De muziekvideo heet Getting Ready en daarin wordt op meesterlijke wijze even de ochtendrituelen getoond van elke vrouw in de badkamer, en dat totdat de vriend het welletjes vindt en roept dat zij een keer moet opschieten.

Lees verder!

geplaatst door Riannedonderdag 1 juni 2017

Ik vind je lief

Daten is vooral iets van iemand vinden. Vanaf die cruciale eerste seconden tot het al dan niet ongemakkelijke afscheid: We vinden voortdurend van alles van elkaar en van onszelf. Gelukkig is het een grotendeels onbewust proces, zodat er tijdens het ‘vinden’ genoeglijk gekout kan worden en misschien al voorzichtig aftastend gekust. Het was een afspraak met een dierbare vriendin, ooit: We gaan voortaan van niets en niemand meer iets vinden, vooral niet van onszelf. Wij vonden de afspraak ‘nijsgjirrich’* - en er kwam niet veel van terecht.

Lees verder!

geplaatst door RodeJas - 3 reactiesVorige berichten

Archieven

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl