Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

donderdag 20 juli 2017

Samen

Blikken die elkaar vangen. Een hand die een andere vindt. Een hoofd tegen een schouder. Vonken worden vuur. Lippen die ontmoeten. Tongen die verkennen. Vingers die strelen, kneden en omvatten. Een lijf tegen een lijf, een lijf in een lijf. De geur van liefhebben, er is geen lekkerder parfum. Warme handen op een koude buik. Samen in de verte kijken. Tijd die niet bestaat. Samen verliefd. Soms voor even, soms voor een leven, meestal iets ertussenin. Zo begint het. Herstel, zo begon het. Pak de tissues er maar bij.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 3 reactieszondag 16 juli 2017

Afscheid

Van de week mijn kat naar een asiel moeten brengen. Ik heb hem ooit gered van de ondergang, toen mijn toenmalige zakenpartner het beest een spuitje wilde laten geven omdat hij aan de meubels krabde. Ja, omdat hij aan de meubels krabde. Het is niet te geloven. Was trouwens een gezin waar het beest gekroeld en geknuffeld werd, maar zonder echt contact. Alleen maar als haar kinderen het nodig hadden, maar ze hadden net zo goed een teddybeer kunnen nemen. Nadat ik het beest overgenomen had, is er ook nooit meer naar hem gevraagd. Hoe is het met Boefje?

Lees verder!

geplaatst door Parlantemaandag 10 juli 2017

Veer

Er bestaat een datingsite die met quizzes werkt. Je mag zelf de vragen bedenken. Eerst drie meerkeuzevragen en als de prospect deze met goed gevolg heeft beantwoord, kun je hem of haar drie open vragen voorschotelen. Ik beantwoord de volgende open vragen, om te onderzoeken of mijn vermoeden juist is.

Lees verder!

geplaatst door Muzza - 1 reactiewoensdag 5 juli 2017

Laf

De Amerikaans-Engelse dichter en cultuurfilosoof T.S. Eliot heeft onvoorstelbaar mooie poëzie geschreven. Nog niet zo lang geleden herlas ik zijn gedicht The Waste Land. Ik doe het jaarlijks; het is een gedicht waar een mens met gemak een leven over kan doen.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 3 reactiesVorige berichten

Archieven

Volg ons op Twitter

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl