Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

maandag 30 oktober 2017

Lijf

Het regent orthopedische klachten op de gemiddelde datingsite. De arm en de schouder voeren de lijst aan: ik mis die brede schouder, ik wil soms een schouder lenen (wel een creatieve oplossing voor de klachten), ik zoek die arm om me heen, maar ook: ik heb behoefte aan wat ruggensteun en wil af en toe op je kunnen leunen. Als fysiotherapeut moet het toch niet al te moeilijk zijn om een vrouw te vinden.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 1 reactiezondag 29 oktober 2017

Omen

Hans gaat naar het toilet. Ik neem de ruimte van het restaurant in me op, vastbesloten om niet clichématig op mijn telefoon te kijken.

Lees verder!

geplaatst door Muzzawoensdag 25 oktober 2017

Append praten.

Om niet wereld vreemd te worden bezoek ik naast musea ook lezingen. Meestal is daar per auto goed te komen. Sommige steden wensen geen blik in de stad. Het stallen van de auto en het parkeergeld schijnt door de regel daar hoofd attractie te zijn.

Lees verder!

geplaatst door Indidinsdag 24 oktober 2017

Ik ben zo ver

“Alle aards geluk berust op een compromis tussen droom en werkelijkheid”, schreef Marcel Proust. Marcel Proust, de ziekelijke perfectionist in z’n bontjas. En ik denk: Ik ben zo ver. Laat ook maar. Laat die droom maar, ik hou het wel bij de werkelijkheid. Het compromis liet me immers verdronken achter. Te veel water bij de wijn. Ik heb nog één argument: Ik kan ‘Waar de blanke top der duinen’ zingen op de wijs van hét duet uit de Parelvissers - en ik doe dat meestal niet.

Lees verder!

geplaatst door RodeJaszondag 22 oktober 2017

Lijntje

De VersierCoach kwam zowaar deze week weer met een nieuw bericht en een video over het onderwerp – '6 Signalen dat hij je aan het lijntje houdt'. Een pakkende tekst en het bekijken waard. De VersierCoach is duidelijk ook aangekomen in de herfst/winterperiode en meent – terecht natuurlijk – dat er in deze tijdsperiode meer mensen achter de computer zitten en aandacht hebben voor zijn boodschappen. Daarom krijg ik opeens zo snel achter elkaar zijn videoboodschappen. In deze video presenteert de VersierCoach zich eindelijk eens normaal.

Lees verder!

geplaatst door Riannewoensdag 18 oktober 2017

Weef

Overpeinzend

Weven is vrouwelijke wijsheid
Scheppen werd er geschreven
Ter bevoogding van vrouwelijkheid
In het Hebreeuws staat er weven.

Lees verder!

geplaatst door Indidinsdag 17 oktober 2017

Zwak

Deze week is het herfstvakantie, althans in de regio midden, waar ik woon. De maandag na de herfstvakantie hebben we op school een studiedag. Ik noem dat altijd ouderpesten. Hebben ze zich net een week in allerlei oppasbochten gewrongen, doen wij er nog een maandagje bovenop. Of u het maar wilt regelen met uw ega’s en werkgevers.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 1 reactiezondag 15 oktober 2017

VersierCoach

Via mijn mail ontving ik weer eens een nieuwe video van die aardige staartjes dragende jongeman met wat tatoos en altijd in een te strak T-shirt, die zich versiercoach noemt. Waarom ik die video's krijg is mij al jaren een raadsel. Misschien dat ooit iemand dacht dat ik die boodschappen zou kunnen gebruiken. In ieder geval leidt de ontvangst van zo'n mail met vidoe bij mij elke keer tot een nogal lacherig tevreden gevoel – dus z'n nut heeft het wel.

Lees verder!

geplaatst door Rianne - 1 reactievrijdag 13 oktober 2017

Verkering uit, of hup, daar is al een ander

Onbegrijpelijk. Nou ja, vanuit mezelf. Hoe lang al ik date. Maar bij anderen gaat het allemaal schijnbaar vanzelf. O, ja, van alles kom ik tegen. Soms zijn ze leuk, maar niet aantrekkelijk. Soms zijn ze aantrekkelijk, maar weer niet leuk. En is dat aantrekkelijke ook weer snel verdwenen. Soms is er de combinatie aantrekkelijk en leuk, maar dan is er weer wat anders. Ik weet het niet. Kan er nooit precies de vinger op te leggen. Er valt ook niks te forceren. Want het moet toch allemaal vanzelf gaan, zou ik zo zeggen. 

Lees verder!

geplaatst door Parlantewoensdag 11 oktober 2017

Stoptober

Geplande acties. Overal wordt ons gedrag beïnvloed. Wordt gepoogd ons te verleiden. Dit met middelen die ons daarbij zouden ondersteunen en ons moeten motiveren andere keuzes te maken of te volharden in onze keuzes waar de actie bij aansluit. Het mooie krachtenspel gericht op in- en extrinsieke motivatie.

Lees verder!

geplaatst door Indidinsdag 10 oktober 2017

De tiende

‘Voor de liefde zou het funest zijn,’ zeg ik.
‘Hoe kom je daar nou bij,’ antwoordt mijn vriendin. ‘Voor de liefde is het ideaal!’
‘Je bedoelt dat die mannen altijd verre reizen willen maken?’
‘Ook. En het maakt je lekker onafhankelijk.’
‘Had je gedroomd, binnen een paar maanden ben je een onzeker wrak.’
‘Hoe kom je daar nou bij?’
‘Dat is ook zo met vrouwen die hun oogleden laten liften, aan de botox gaan, en hun vetkwabben door de slangen van een chirurgijn laten opslurpen.’

Lees verder!

geplaatst door Muzzamaandag 9 oktober 2017

De dichter

Er was een tijd dat de mensen elkaar sms-jes stuurden. Een heel gepiel was dat, met die druktoetsen. Als het sms-je binnenkwam, maakte de zaktelefoon het geluid van een kleine ontploffing en zat er niets anders op dan het te lezen, want het kon urgent zijn. In die tijd had ik een digitale relatie met een dichter. We schreven elkaar in gloedvol proza over hoe het zou zijn om elkaar te ontmoeten, hoe het zou zijn om het leven met elkaar te delen. Oude en nieuwe gedichten stuurden we elkaar, foto’s (hij vooral), muziek (ik vooral). Hij woonde nogal ver weg, of ik, dat laat ik in het midden. Wat vast stond: we voelden ons hier goed bij, hij en ik. Dus als ik door wat voor toevallige omstandigheid dan ook in de buurt van zijn huis moest zijn, was hij door een al even toevallige omstandigheid juist aan de andere kant van het land.

Lees verder!

geplaatst door RodeJaszondag 8 oktober 2017

EeuwigJong

Volgens de huidige trend zijn oudere vrouwen bezig aan een inhaalslag. Was het in het verleden normaal voor een oudere man om eens te kiezen voor een veel jongere blom – dan is het nu aan de vrouwen om zich te vertonen met een veel jongere man. Zoiets zou je als vrouw jong houden – wordt gesteld. Nu kan ik mij vele andere mogelijkheden voorstellen om jong te blijven – maar ik sta open voor nieuwe ideeën en dit idee is het waard om even mijn gedachten over te laten gaan.

Lees verder!

geplaatst door Riannewoensdag 4 oktober 2017

De clinic

De clinic

Lees verder!

geplaatst door Indizondag 1 oktober 2017

Dingen

Ik bezocht onlangs de graven van mijn vader en mijn oude buurvrouw. Ik doe het niet geregeld, een paar keer per jaar. Mijn vader en mijn oude buurvrouw hebben overigens niets gemeen, anders dan dat ze op hetzelfde kerkhof zijn begraven.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 1 reactiezondag 1 oktober 2017

Verlangen

Voor een verdieping in de liefde is een gevoel van verlangen een van de eerste vereisten. Een gevoel dat doordringt tot in de verste hoeken van je lichaam. Een gevoel dat zich op geen enkele wijze meer laat verwijderen. Iets waar ik lang op heb gewacht en wat mij zo zelden overkomt.

Lees verder!

geplaatst door RianneVorige berichten

Archieven

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl