Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

woensdag 29 november 2017

Een Dating Workshop.

Liefde is voor mij een serene aangelegenheid ook al maak ik af en toe er een puinhoop van. Lange tijd zat ik al te dubben hoe meer bezoekers te krijgen. Liefst een gewenste bezoeker. Iemand die ook kiest voor duurzaamheid. Die ook verder wil dan de oppervlakkigheid van dating als dagelijkse behoefte bevrediging. Voorbij plotseling verlangen in verstandsverbijstering. Voorbij de ontsnapping aan de werkelijkheid middels verrijking van gemis bij derden. Maar hoe pak je dat nu aan? Ik lees en lees. Zo een beetje ieder advies ik vraag links en rechts maar loop vast in het oerwoud van de succes formules. Allemaal zegt het iets en door de regel past het niet voor en bij mijn gevoel. Natuurlijk wil ik best schuiven. Maar ook het hebben van minder gespannen verwachtingen helpt niet.

Lees verder!

geplaatst door Indi - 1 reactiezondag 26 november 2017

Aantrekkelijk

Dat vreemde Nederlandse woord aantrekkelijk dat bekoorlijk en knap kan betekenen, maar ook licht geraakt. De Engelsen en Fransen geven het woord tenminste maar eén betekenis, attractive en attractif. Aantrekkelijk – als we blijven bij bekoorlijk en knap, wat is dat dan precies? Want wat voor de ene aantrekkelijk is, hoeft voor de ander dat niet zijn – beauty is in the eye of the beholder. Er circuleert op het internet een hele lijst van 7 algemeen geaccepteerde schoonheden bij vrouw en man

Lees verder!

geplaatst door Riannevrijdag 24 november 2017

Seks, een gekke bezigheid

 

Ja, het is ook wel apart. Onze erogene zones. Hoe we gericht zijn op elkaars geslachtelijkheid. Wat is daar te beleven? Zeker als puntje bij paaltje komt. Nu net waarvan je denkt, daar moet ik niet wezen. Het plast, het doet, het is toch bij uitstek de regio voor ongerechtigheden. Maar, we zijn in hoge mate gefixeerd. Dat is nu eenmaal zo. Uiteindelijke op dat ene. Het doen. De daad. Het is een wonderlijk gebeuren.

Lees verder!

geplaatst door Parlantedinsdag 21 november 2017

Dingen die ik niet zeg tegen de man in huis maar wel tegen de kat

Vóór alles: ik heb geen kat en ik wil geen kat hebben. Maar af en toe pas ik met alle plezier op de kat van mijn dochter, in het huis van mijn dochter. En die man in huis? Die loopt nog los rond, ergens op deze site...

“Waar je ook mee bezig bent, stop ermee!” (De kat staat op de leuning van de bank en maakt heftig golvende bewegingen met zijn rug. Er gaat iets smerigs uit hem stromen - uit de voorkant of uit de achterkant.)

Lees verder!

geplaatst door RodeJasmaandag 20 november 2017

Het beschadigde kind.

Vandaag is het de dag van de rechten van het kind 28 jaar geleden opgesteld. Nog steeds worden deze rechten op grove wijze geschonden het raakt mij diep.  In dit kader het volgende gedicht.

Lees verder!

geplaatst door Indizondag 19 november 2017

Woord

We mogen weer inzenden! Voor het Woord van het Jaar al een poosje, voor Weg met dat woord sinds eergisteren. Het is met deze verkiezingen zoals met het leven.

Lees verder!

geplaatst door Janszenzondag 19 november 2017

Stairway

Het woord stairway blijft altijd rondspelen in mijn gedachten omdat met 1 letter minder je zou kunnen indenken dat er staat de weg door de sterren – hoewel die vertaling niet helemaal klopt; maar toch. Een stairway is natuurlijk gewoon een trap omhoog naar de verdieping of naar beneden de kelder in. Led Zeppelin heeft er een heel mooi lied over geschreven, genaamd Stairway to Heaven. Ik ga dat niet op de Videowall zetten, maar de titel geeft voer voor elke mogelijke fantasie voorstelling en dat kan ook gelden voor de liefde.

Lees verder!

geplaatst door Rianne - 1 reactiewoensdag 15 november 2017

Ik voel, dus jij bestaat

Vriend, de bomen naken tot kale staken
Aftekenend tegen de grauwe tijd
Rustend tot het weer laat ontwaken
Het nieuwe jaar u opnieuw verblijdt.

Lees verder!

geplaatst door Indizondag 12 november 2017

Vlot

Elk jaar rond deze tijd begint het weer te kriebelen. Bij mij althans. De woord-van-het-jaar-verkiezingen komen er weer aan. En al ben ik, mijn liefdesleven uitgezonderd, in mijn dagelijks leven vooral een aanhanger van de Rotterdamse aanpak (geen woorden, maar daden), in datzelfde dagelijkse leven zijn woorden wel mijn werk en grootste liefde.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 2 reactieszondag 12 november 2017

Warmte

Herfst met al de regen, de wind en de dode bladeren die rondritselen om mijn voeten heen en kringels vormen in onverwachte hoeken. Herfst geeft altijd het gevoel dat het binnen in huis prettig is en in ieder geval beter dan buiten. Dat de open haard met zorg kan worden gevuld en aangestoken, waarna ik eindeloos lang kan blijven kijken naar de zingende vlammen, terwijl allerlei gegevens door mijn hoofd dwarrelen. Gegevens uit mijn onderzoek, gecombineerd met de gegevens uit mijn ervaringen door de jaren heen. Leunend tegen mijn lief aan,

Lees verder!

geplaatst door Riannevrijdag 10 november 2017

Roestbak

‘Ik heb mijn nieuwe vriendin letterlijk op de komkommerafdeling van de Jumbo ontmoet,’ zegt Edzo. Zijn lach klettert mijn iPhone uit.
  ‘Je bedoelt toch niet dat je haar hebt voorgesteld om jouw komkommer te kiezen?’ vraag ik.

Lees verder!

geplaatst door Muzza - 3 reactieswoensdag 8 november 2017

Natuurwerkdag

Afgelopen zaterdag vier november was het natuurwerkdag met enkele single locaties verspreid door het land. Dat betekent dat op die locaties specifiek door singles ingeschreven kon worden. Een mooie gelegenheid om eens op een andere manier alleenstaanden en gaanden te ontmoeten.

Lees verder!

geplaatst door Indidinsdag 7 november 2017

Overwegingen op een luie zondagochtend

Het is een grauwe zondagochtend en in mijn mistige hoofd zingen nog de stemmen van gisteravond. Gouden stemmen, ontroerende stemmen. Misschien is twee koorconcerten bijwonen in één weekend te veel maar ik heb nu eenmaal beloofd om te komen luisteren, vanmiddag. Misschien zingen ze nieuwe liedjes. Inspirerende liedjes. En misschien moet dit blog op rijm, als denkoefening voor het Sinterklaasfeest. Er zitten spatjes rode wijn op de jurk die ik gisteravond heb gedragen. M’n jurk voor vanmiddag hou ik schoon door zo lang mogelijk in m’n pyjama te blijven lopen. Althans, in wat daarvoor doorgaat. Wat ik tegenwoordig ‘s nachts aantrek zijn sleetse t-shirts. Wat een veeg teken is, nietwaar? Er is ook iets mis met de radio; er komen alleen maar vioolconcerten uit.

Lees verder!

geplaatst door RodeJas - 2 reactiesvrijdag 3 november 2017

Verkering uit of hup, daar is al weer een ander 2

Ja, ik zei het al. Als ik om me heen kijk, sommigen schieten van het ene in het andere. Hup, daar is weer nieuwe vriendin. Zo’n vriendin voor alles. Seks en goede gesprekken. Het hele plaatje. Die combinatie. Bij mij meestal geen van tweeën. Ja, soms even, maar dat gaat doorgaans snel voorbij. Het is misschien gek, maar ik ervaar een ander al heel snel als belasting, word ik er moe van, en dan kan ik zo intens verlangen naar weer heerlijk op mezelf. Om mezelf weer onverstoord mee te laten nemen door dingen die mij boeien. Mijn muziek, mijn schrijven.

Lees verder!

geplaatst door Parlantewoensdag 1 november 2017

Halloween

Ik probeer naar mijn hart te luisteren . Daar waar normaal de inspiratie zit om te dichten en te verhalen. Het lukt deze week niet. Te veel zeer en gedachten van anderen om over na te denken.

Lees verder!

geplaatst door IndiVorige berichten

Archieven

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl