Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

woensdag 29 november 2017

Een Dating Workshop.

Liefde is voor mij een serene aangelegenheid ook al maak ik af en toe er een puinhoop van. Lange tijd zat ik al te dubben hoe meer bezoekers te krijgen. Liefst een gewenste bezoeker. Iemand die ook kiest voor duurzaamheid. Die ook verder wil dan de oppervlakkigheid van dating als dagelijkse behoefte bevrediging. Voorbij plotseling verlangen in verstandsverbijstering. Voorbij de ontsnapping aan de werkelijkheid middels verrijking van gemis bij derden. Maar hoe pak je dat nu aan? Ik lees en lees. Zo een beetje ieder advies ik vraag links en rechts maar loop vast in het oerwoud van de succes formules. Allemaal zegt het iets en door de regel past het niet voor en bij mijn gevoel. Natuurlijk wil ik best schuiven. Maar ook het hebben van minder gespannen verwachtingen helpt niet.

Lees verder!

geplaatst door Indi - 1 reactievrijdag 24 november 2017

Seks, een gekke bezigheid

 

Ja, het is ook wel apart. Onze erogene zones. Hoe we gericht zijn op elkaars geslachtelijkheid. Wat is daar te beleven? Zeker als puntje bij paaltje komt. Nu net waarvan je denkt, daar moet ik niet wezen. Het plast, het doet, het is toch bij uitstek de regio voor ongerechtigheden. Maar, we zijn in hoge mate gefixeerd. Dat is nu eenmaal zo. Uiteindelijke op dat ene. Het doen. De daad. Het is een wonderlijk gebeuren.

Lees verder!

geplaatst door Parlantemaandag 20 november 2017

Het beschadigde kind.

Vandaag is het de dag van de rechten van het kind 28 jaar geleden opgesteld. Nog steeds worden deze rechten op grove wijze geschonden het raakt mij diep.  In dit kader het volgende gedicht.

Lees verder!

geplaatst door Indiwoensdag 15 november 2017

Ik voel, dus jij bestaat

Vriend, de bomen naken tot kale staken
Aftekenend tegen de grauwe tijd
Rustend tot het weer laat ontwaken
Het nieuwe jaar u opnieuw verblijdt.

Lees verder!

geplaatst door Indivrijdag 10 november 2017

Roestbak

‘Ik heb mijn nieuwe vriendin letterlijk op de komkommerafdeling van de Jumbo ontmoet,’ zegt Edzo. Zijn lach klettert mijn iPhone uit.
  ‘Je bedoelt toch niet dat je haar hebt voorgesteld om jouw komkommer te kiezen?’ vraag ik.

Lees verder!

geplaatst door Muzza - 3 reactieswoensdag 8 november 2017

Natuurwerkdag

Afgelopen zaterdag vier november was het natuurwerkdag met enkele single locaties verspreid door het land. Dat betekent dat op die locaties specifiek door singles ingeschreven kon worden. Een mooie gelegenheid om eens op een andere manier alleenstaanden en gaanden te ontmoeten.

Lees verder!

geplaatst door Indivrijdag 3 november 2017

Verkering uit of hup, daar is al weer een ander 2

Ja, ik zei het al. Als ik om me heen kijk, sommigen schieten van het ene in het andere. Hup, daar is weer nieuwe vriendin. Zo’n vriendin voor alles. Seks en goede gesprekken. Het hele plaatje. Die combinatie. Bij mij meestal geen van tweeën. Ja, soms even, maar dat gaat doorgaans snel voorbij. Het is misschien gek, maar ik ervaar een ander al heel snel als belasting, word ik er moe van, en dan kan ik zo intens verlangen naar weer heerlijk op mezelf. Om mezelf weer onverstoord mee te laten nemen door dingen die mij boeien. Mijn muziek, mijn schrijven.

Lees verder!

geplaatst door Parlantewoensdag 1 november 2017

Halloween

Ik probeer naar mijn hart te luisteren . Daar waar normaal de inspiratie zit om te dichten en te verhalen. Het lukt deze week niet. Te veel zeer en gedachten van anderen om over na te denken.

Lees verder!

geplaatst door IndiVorige berichten

Archieven

Volg ons op Twitter

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl