Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

donderdag 28 december 2017

Resultaten

geplaatst door Indimaandag 25 december 2017

Uit het paradijs gevallen

Uit het paradijs gevallen

Mijn D.A. & O.D.A. en mijn eigen therapie.

Even iets heel anders.

Ik merk dat ik nu zover ben en dus, dat dit het juiste moment is om iets persoonlijks met jullie te delen.

Tot nu toe heb ik niet gesproken over dit onderwerp, maar heb dit uitsluitend voor mezelf gehouden.
Ik was er niet trots op. Ik heb me intens rot gevoeld en ik heb me geschaamd om er over te spreken. Het was een lange weg.
Ik noem het mijn D.A.

Lees verder!

geplaatst door Baroneszaterdag 23 december 2017

Best spannend zo'n eerste afspraakje...

Aan de vooravond van een date...
Tjeee, nu is het er ineens van gekomen...
Een date met een onbekende man.

Lees verder!

geplaatst door Baroneswoensdag 20 december 2017

Unieke ervaring...

Een unieke ervaring...
Dit wil ik graag even met jullie delen.
Ik heb bij deze club een man ontmoet waarbij/waarmee ik kan oefenen.
Dat klinkt nu misschien een beetje vreemd en/of oneerbiedig, maar, dat bedoel ik absoluut niet zo.
Ik leg het nader uit.
Oefenen in ván álles.

Lees verder!

geplaatst door Baronesdinsdag 19 december 2017

Creatie

Zoals ik in m’n andere blog heb geschreven, zou ik terugkomen op het maken van een wensenlijstje.
Om succes te hebben bij deze ‘club’ is het heel belangrijk om je bewust te zijn van hoe je wenst dat jouw toekomstige partner, vriend/vriendin eruit ziet en in het leven staat. En welke intentie heb jij zelf?

Lees verder!

geplaatst door Baronesmaandag 18 december 2017

Kerst voor mij.

Het was koud, regenachtig en Kerstavond.
In een portiek van een winkel in de winkelstraat achter mijn flatje “woonde” een zwerfster. Beschutting zoekend tegen de koude nacht. Enigszins veilig voor de gevaren die de ontredderde zo kunnen bedreigen.

Lees verder!

geplaatst door Indi - 1 reactiezondag 17 december 2017

Welkom bij de Club!

Want eigenlijk is dit toch een soort club hè.
Wij hebben hier allen een gemeenschappelijk doel.
Een leuke partner ‘tegenkomen’ voor contact, vriendschap en/of een relatie.
En daarvoor gaan wij uitreiken.

Lees verder!

geplaatst door Baronesvrijdag 15 december 2017

Seks, een gekke bezigheid 2

Nou, in dat vorige blog gingen we wel erg hard. Direct naar het eindpunt. Seksualiteit als directe verwijzing naar de dood. Het orgasme als doodskreet. Dat orgasme. Je bent even onmachtig, het komt over je, en bent voor een moment als een kind verloren in zachtheid en overgave. En daarin een bijzondere en intieme beleving.
Ik denk dat een vrouw sneller op die diepte zit dan een man. In de daad krijgt voor haar het contact direct een andere lading. Er is iets aangeraakt. Er ontstaat daardoor ook snel iets van exclusiviteit. Het is voor haar een bijzondere ervaring. Die je ook bijzonder wilt delen. En ja, dat een vrouw sneller op die diepte zit dan een man, zou dat met haar meer open existentiële wezen komen? Ze is als vrouw per slot geboren als draagster van nieuw leven, en wordt daar dan ook elke maand mee geconfronteerd. Met de dood en met het leven. Dat leeft al in haar. Onwillekeurig. Wat ze dan ook ten diepste wil delen, juist in die seksualiteit. En zo van daaruit ook sneller in die exclusiviteit. Ja, ik weet, dit is een existentieel argument.

Lees verder!

geplaatst door Parlantedonderdag 14 december 2017

De treurwilg

geplaatst door Indizondag 10 december 2017

Fonetisch

Wat zoek je eigenlijk op deze site? tikt mijn chatpartner.

Lees verder!

geplaatst door Muzzadonderdag 7 december 2017

Discreet.

De nighty
Een mooi hotel daar werkte de nighty.
Discreet. Tijdens zijn werk observeerde hij de gasten. Probeerde hun kamernummers te onthouden. Een week

Lees verder!

geplaatst door IndiVorige berichten

Archieven

Volg ons op Twitter

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl