Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 31 december 2017

Spiraal

Het lijkt wel alsof wij beiden steeds om elkaar heen aan het zweven zijn. Kijkend naar elkaar, schrijvend naar elkaar, luisterend naar elkaar en verlangend naar elkaar. Een telkens doorgaande spiraal – steeds weer en steeds weer alsof het zo heeft moeten zijn. Het voelen en

Lees verder!

geplaatst door Riannedonderdag 28 december 2017

Resultaten

geplaatst door Indimaandag 25 december 2017

Uit het paradijs gevallen

Uit het paradijs gevallen

Mijn D.A. & O.D.A. en mijn eigen therapie.

Even iets heel anders.

Ik merk dat ik nu zover ben en dus, dat dit het juiste moment is om iets persoonlijks met jullie te delen.

Tot nu toe heb ik niet gesproken over dit onderwerp, maar heb dit uitsluitend voor mezelf gehouden.
Ik was er niet trots op. Ik heb me intens rot gevoeld en ik heb me geschaamd om er over te spreken. Het was een lange weg.
Ik noem het mijn D.A.

Lees verder!

geplaatst door Baronesmaandag 25 december 2017

Binnenkant

‘Goedemiddag, ik zoek een vrouw. Dat model ‘Alleen voor de feestdagen’, custom made en dan ook graag turn key, want ik ben niet erg handig, is dat nog leverbaar? Niet? Dan had ik eerder moeten komen dan eerste kerstdag, zegt u. U hebt op dit moment alleen nog het instapmodel. Maar kan ik dat dan met wat opties nog wel de gewenste look & feel geven? Zo veel noten heb ik niet op mijn zang hoor. Als ze maar meegaat tot 2 januari.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 1 reactiezondag 24 december 2017

Klik

Kersttijd – een tijd van dennebomen met lichtjes, vervelende dennenaalden op de grond, een tijd dat de plaatselijke kerk bij uitzondering helemaal vol zit op Christmas Eve en tijdens de kerstdagen. Een tijd dat er vrede zou dienen te zijn, want dat wordt ons immer voorgehouden, en dat is er gedurende mijn leven wereldwijd nog nooit geweest. Een tijd om

Lees verder!

geplaatst door Riannezaterdag 23 december 2017

Best spannend zo'n eerste afspraakje...

Aan de vooravond van een date...
Tjeee, nu is het er ineens van gekomen...
Een date met een onbekende man.

Lees verder!

geplaatst door Baronesdonderdag 21 december 2017

Cats / Beets / RodeJas

Als voor even alles lijkt geschreven en het nieuwe jaar ons vorsend beziet, is daar de poëzie: Drie verzen over de liefde in eenvoudig, gekruist rijm (en een variatie): een vers uit het hart van Vadertje Cats, het vrome antwoord van de heer Nicolaas Beets, en tot slot de woorden van mij, RodeJas.

Lees verder!

geplaatst door RodeJaswoensdag 20 december 2017

Unieke ervaring...

Een unieke ervaring...
Dit wil ik graag even met jullie delen.
Ik heb bij deze club een man ontmoet waarbij/waarmee ik kan oefenen.
Dat klinkt nu misschien een beetje vreemd en/of oneerbiedig, maar, dat bedoel ik absoluut niet zo.
Ik leg het nader uit.
Oefenen in ván álles.

Lees verder!

geplaatst door Baronesdinsdag 19 december 2017

Creatie

Zoals ik in m’n andere blog heb geschreven, zou ik terugkomen op het maken van een wensenlijstje.
Om succes te hebben bij deze ‘club’ is het heel belangrijk om je bewust te zijn van hoe je wenst dat jouw toekomstige partner, vriend/vriendin eruit ziet en in het leven staat. En welke intentie heb jij zelf?

Lees verder!

geplaatst door Baronesmaandag 18 december 2017

Kerst voor mij.

Het was koud, regenachtig en Kerstavond.
In een portiek van een winkel in de winkelstraat achter mijn flatje “woonde” een zwerfster. Beschutting zoekend tegen de koude nacht. Enigszins veilig voor de gevaren die de ontredderde zo kunnen bedreigen.

Lees verder!

geplaatst door Indi - 1 reactiezondag 17 december 2017

Welkom bij de Club!

Want eigenlijk is dit toch een soort club hè.
Wij hebben hier allen een gemeenschappelijk doel.
Een leuke partner ‘tegenkomen’ voor contact, vriendschap en/of een relatie.
En daarvoor gaan wij uitreiken.

Lees verder!

geplaatst door Baroneszondag 17 december 2017

Plannen

De meest domme vraag aan singles in deze tijd van het jaar is misschien wel: en, heb jij nog plannen met de feestdagen? Hij is dom om een paar redenen.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 2 reactieszondag 17 december 2017

OSO

OSO ofwel Other Significant Other een metafoor voor A Partners Other Partner.
Er zijn van die periodes in het jaar dat alles, maar dan ook werkelijk alles, niet is wat het lijkt te zijn. Een sneeuwdek wat weer eens de vloer aanveegt met alle opwarmingstheorieën, een zon die storend te laag staat, een maan die verkeerd staat, een Jezus

Lees verder!

geplaatst door Rianne - 1 reactievrijdag 15 december 2017

Seks, een gekke bezigheid 2

Nou, in dat vorige blog gingen we wel erg hard. Direct naar het eindpunt. Seksualiteit als directe verwijzing naar de dood. Het orgasme als doodskreet. Dat orgasme. Je bent even onmachtig, het komt over je, en bent voor een moment als een kind verloren in zachtheid en overgave. En daarin een bijzondere en intieme beleving.
Ik denk dat een vrouw sneller op die diepte zit dan een man. In de daad krijgt voor haar het contact direct een andere lading. Er is iets aangeraakt. Er ontstaat daardoor ook snel iets van exclusiviteit. Het is voor haar een bijzondere ervaring. Die je ook bijzonder wilt delen. En ja, dat een vrouw sneller op die diepte zit dan een man, zou dat met haar meer open existentiële wezen komen? Ze is als vrouw per slot geboren als draagster van nieuw leven, en wordt daar dan ook elke maand mee geconfronteerd. Met de dood en met het leven. Dat leeft al in haar. Onwillekeurig. Wat ze dan ook ten diepste wil delen, juist in die seksualiteit. En zo van daaruit ook sneller in die exclusiviteit. Ja, ik weet, dit is een existentieel argument.

Lees verder!

geplaatst door Parlantedonderdag 14 december 2017

De treurwilg

geplaatst door Indizondag 10 december 2017

Fonetisch

Wat zoek je eigenlijk op deze site? tikt mijn chatpartner.

Lees verder!

geplaatst door Muzzazondag 10 december 2017

ESP

Toen ik jong was, leek elk pad van verliefdheid de breedte van een 4baans snelweg te hebben. Zeker toen ik studeerde met tienduizenden vrijgezelle studenten en de hele wereld aan mijn voeten leek te liggen. Keuzes zat en een breedte die met gemak te belopen was,

Lees verder!

geplaatst door Riannedonderdag 7 december 2017

Discreet.

De nighty
Een mooi hotel daar werkte de nighty.
Discreet. Tijdens zijn werk observeerde hij de gasten. Probeerde hun kamernummers te onthouden. Een week

Lees verder!

geplaatst door Indizondag 3 december 2017

2030

Min of meer toevallig stuitte ik onlangs op een korte documentaire over daten in 2030. Of we tegen die tijd nog wel iemand van vlees en bloed nodig hadden voor de liefde, was een van de vragen.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 1 reactiezondag 3 december 2017

Voelen

Het voelen van liefde voor de partner waarmee je heel lang samen kunt blijven – daar gaat het in dit blogje over. Ergens las ik dat de liefde een combinatie is van lijm, genotsmiddel en pijnonderdrukker. Mooie vergelijking.....

Lees verder!

geplaatst door Rianne - 1 reactiezaterdag 2 december 2017

Een druppel

Nou dat weer. Nou kan ik een test doen om erachter te komen wat voor Sinterklaas-type ik ben. Zo te zien is het een serieus bedoelde, quasi-psychologische test voor 50-plussers. Ik ga die test niet doen. Straks krijg ik een diagnose. Blijkt mijn focus op het zoeken naar de perfecte combinatie van cadeau, gedicht en verpakking ziekelijk te zijn. Schuilt er een stoornis achter mijn intense vreugde om, na vijf jaren van onthouding, weer een plagerig sinterklaasgedicht te mogen schrijven.

Lees verder!

geplaatst door RodeJasVorige berichten

Archieven

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl