Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 14 januari 2018

Groen

Nieuw, vers en groen is de wereld om mij heen en alles lijkt te dansen van plezier. Ik heb er gewoon weer zin in. De uitdrukking – zo groen als gras – kan veel betekenen in de Nederlandse taal. Ook dat iemand pas begonnen is aan een bepaalde taak, daarover onzeker is, nog niet weet hoe te handelen en/of hoe zich te gedragen. Zo aardig van toepassing op de eerste stappen op dategebied. Bij mij waren die eerste stappen meteen een regelrechte ramp. Jaren her schreef ik mij in op een datingsite – niet deze – waarvan ik dacht dat het wel zou kunnen lukken om een aardige vriend te vinden. Binnen de kortste keren had ik 3 man die geïnteresseerd waren en er ontrolde zich wat aardige mails over en weer. Uiteindelijk viel daar 1 man bij op en ik ging opgewekt gedurende weken met hem verder mailen. Hij leek aardig, was aardig, was wat jonger dan ik, maar van de juiste lengte, schreef aardige berichten en wij maakten een afspraak voor een weekeind samen. Hoewel ik er alle vertrouwen in had gekregen en opgewekt naar dat weekeind toeleefde, dacht ik toch nog voor de zekerheid even meneer te cheken. Dat bleek geen overbodige handeling te zijn. Meneer bleek getrouwd en wilde mij slechts als bijzitje erbij. Einde alle contact en per direct einde van mijn abonnement op die datingsite. Het duurde jaren voordat ik het weer durfde proberen en nu via deze datingsite. En ach – dat is mij eigenlijk best goed bevallen. Een paar hele aardige heren leren kennen en – ja hoor – ook kwam een man voorbij die bij het eerste telefonische contact vertelde dat hij een vrouw thuis had zitten waar hij ook het bed mee deelde, maar met haar de afspraak had dat zij uit zijn huis zou vertrekken als hij wat beters gevonden had . Die man dacht echt dat ik toen nog steeds geïnteresseerd was in hem. Er kunnen hele vreemde mannen rondlopen in Nederland en die blijken zich ook op een datingsite voor vrijgezellen te manifesteren. Maar niet te lang stilstaan bij die paar teleurstellingen. Beter is het mijn blik te richten naar voren en te zien dat alles nieuw, vers en groen is om mij heen. Ik heb mijn huis weer volgezet met bloemen, wat mij altijd een goed gevoel geeft. En ik ga positief verder zappen over al het mooie aanbod aan vrijgezelle heren op deze site. De toekomst en de man wacht die om mij geeft, die aardig en lief voor mij zal zijn en waar ik van houden kan. Ik heb mijzelf beloofd hem dit jaar ik echt te vinden en dat gaat lukken ook. Ofwel ik vind hem via deze site, ofwel ik ga in Zuid-Frankrijk die hele aardig Nederlander van de juiste leeftijd en de juiste lengte opzoeken, die ik een aantal jaren geleden via deze site heb leren kennen en waar ik zo nu en dan mee correspondeer. Ik heb een klein zwak voor de man – dat is (nog) geen liefde, maar wat niet is kan wellicht toch komen. Ik weet dat hij mij met open armen zal ontvangen en heb een soft spot voor hem. En hij woont ook nog in het gebied waar mijn onderzoek over de geschiedenis vanaf nul tot 1350 zich concentreert. Ach – en er zijn ook een paar hele geschikte en aardige heren op de site die gewoon in Nederland wonen. Kijken wat de toekomst mij brengen gaat.


geplaatst door Rianne - 2889 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl