Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
vrijdag 9 februari 2018

De hechtingsvragenlijst.

Het mail contact met deze dame was meer dan geweldig. Onbevangen schreven we elkaar een paar mails waar ook alles aan de orde kwam. Ook de blogs op deze site kwam vaak aan de orde. Er zijn een paar waanzinnige goede blogs schrijvers. Ik lees ook met plezier maar ik zou wel willen stoppen met blogs en zoeken naar een relatie. Alleen blijven en zonder relatie verder gaan en wel veel leuke blogs schrijven is geen optie. Met mijn vragen lijst over de verschillende vormen van hechten ging ik naar het cafe in een klein dorp waar toevallig ook een NS station was. Ja hoor daar stond ze al, een dame mijn in de 50 jaar, een prachtige sexy uitstraling, mooi lang haar, slank, mooie borsten, en een open en lief gezicht. Dit kan toch niet waar zijn. We liepen naar elkaar toe, ik vertraagde met een beetje opzet mijn pas. Zij versnelde iets meer na mijn richting. Voor dat ik het mij realiseerde, de eerste knuffel was er al. Ik werd omhelst of we elkaar al jaren kende en kreeg ook direct 3 kussen op mijn wang.

Op weg naar de kroeg vertelde ze dat dit haar geboortedorp was. Ze voelde zich hier echt thuis. En met jou in mijn hand voel ik mij veilig en compleet. Wauw dit gaat vast heel leuk worden waren mijn gedachten. In de kroeg gingen we heel vertrouwd naast elkaar zitten. Ik pakte mijn macbook en ik had gelukkig die vragenlijst digitaal. Er was gesprek stof genoeg. Vooral de vragen over de intieme liefdesrelatie vroegen steeds verduidelijking. De gevoeligheid van stemming, en angst gevoelens en afwijzing echt alles kwam aan de orde. Soms voelde ik haar hand over. Mijn been gaan. Dit gaf wel weer een prettige lijfelijke sensatie op. Het prikkelt, windt een beetje op en met haar bijna onschuldige ogen keek ze mij heel diep aan. De ogen vroegen mij voel je wel dat ik je aan raak???? Of moet ik het wat meer laten voelen. De vragenlijst in vullen heeft bijna 2 uur geduurd. Ook de resultaten waren prachtig in balans.

Maar het was voor ons ook heel duidelijk dat je deze vragenlijst past goed in kunt vullen als je ook een goed zelf beeld hebt. Je moet eerst van je zelf houden, echt waar. Hoe harder je op zoek bent naar de liefde, of hoe meer je date, hoe groter de afstand schijnt te zijn om daadwerkelijk de liefde te vinden die je zoekt. Maar wat zoek je precies? Wat verwacht je van de liefde? Echte liefde? Of heerlijke gezonde sex, of alleen die wip die je zo gelukkig maakt Of een vluchtige verliefdheid? Een vakantieliefde of een langdurige relatie? Ben je verliefd op jezelf? Houd je genoeg van jezelf om liefde te kunnen ontvangen en te geven? Als jij voldoende om jezelf geeft, ben je in staat om liefde te geven aan een toekomstige partner.

Ze ging heerlijk dicht bij mij zitten en fluister dat ze graag een heerlijk gevoel wilde om weer verliefd te zijn Mis je het gevoel dat verliefdheid geeft? Veel date lotgenoten, vrijgezellen , alleenstaande en singles zijn hard op zoek naar de ware, naar de liefde van hun leven. De dating site geeft ons mooie kansen. Veel mensen hopen , Ondanks dat ze misschien nare ervaringen hebben meegemaakt in vorige relaties. Het heerlijke gevoel om verliefd te zijn, werkt verslavend genoeg om de hoop niet op te geven. Er bestaan mensen die constant op zoek zijn naar het gevoel dat verliefdheid hen geeft. Ze zijn verslaafd geraakt aan het geluk makende gevoel als ze verliefd zijn. Ook hier op de site zijn er dames en heren die hier aan verslaafd zijn. Besef dat dit geen opstap kan zijn naar echte ware liefde. Hier gaat het enkel en alleen om de kick die men krijgt van de verslaving, zoals men altijd krijgt bij een verslaving en zijn een drug.

Haar hand ging weer over mijn been, ik voelde haar nagels. Ze fluistert zacht: Stel je nu open voor de liefde. Als, om wat voor een reden dan ook, je een grote ontoegankelijke muur om je heen hebt getrokken, ben je niet vatbaar om besmet te raken met het verliefdheidsvirus. Je zult je open moeten stellen en dat was ook haar vraag aan mij, jezelf toegankelijker moeten maken voor de buitenwereld. Zeker als je er op uit bent op een verliefdheid die uit zou kunnen groeien naar ware liefde. Jezelf open stellen voor de liefde gebeurd niet in een dag. Geef het tijd. Deze kroeg ervaring heeft mij wel een bijzonder inzicht gegeven. Ik wil hier wel meer tijd aan besteden.


geplaatst door Lev1 - 272 keer gelezen

beoordeeld 1.63/5 (8 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl