Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
dinsdag 27 februari 2018

Merci

Februari is voorbij. Zo ook Valentijn. Ook dit jaar het advies om volgend jaar eens naar een erkende opticien te gaan. Geen stille geheime liefde zelfs niet van de belastingdienst die mij rond deze dag altijd weet te verassen. Jaren geleden toen ook de verpakking nog mooi was, kreeg ik een doos waar chocola in had gezeten zonder afzender. Mijn enige dierbare Valentijn cadeau ooit, een lege verpakking van iemand die mij iets duidelijk wilde maken. Het artefact van mijn liefdes leven. Een veel belovende doos zonder inhoud. Ach… Vorig jaar werd ik blij verrast met een bos bloemen en een doos merci op de dag van de liefde. Helaas was het van een organisatie die mij in de bloemetjes wilde zetten. Gewoon omdat ze dat nodig vonden gezien mijn mantelzorg in een toch wel complexe situatie. Natuurlijk was ik blij maar ja diep verlang ik natuurlijk naar de Liefde met hoofdletter welke het innerlijke verwarmd, naar het gelukzalige moment in elkaars armen waar we allemaal zo naar verlangen. Het doet me denken aan mijn tijd als leidinggevende over een 500 tal post sorteerders. In één van die jaren dreigde het geluk van velen verstoord te raken en was al bekend dat de nodige harten 15 februari nog in smart zouden zijn. In de middag toog ik naar Jamin om een paar honderd fondante harten te halen. Het bellen begon alle diensten naar voren en verzoek tot extra overwerk. Mijn innerlijk weigerde het geluk van vele te breken omdat tante post verzoop. Ik inspireerde calculeerde verschoof stelde schep, het liep. Zelfs de twee weggemoffelde containers kaarten van de stempel machine kregen een voorkeursbehandeling op de zogenaamde zakelijke post. Als je met een poststempel als bedrijf duidelijk maakt Valentijn dierbaar te zijn dien je daar ook keuzes in te maken. In de vroege nacht met de laatste trein was het weg. Op weg naar die niets vermoedende harten. Alles. Natuurlijk moest ik mij verantwoorden en werd mij ronselen van mensen aangesmeerd. Meewarig keek ik naar mijn op naaldhakken stampende manager. Hopend dat ook zij haar ware Valentijn ooit zou ontmoeten. Dankbaar ook voor de vele medewerkers die de klus klaarde. Een ieder was het eens wij zorgen ervoor. Niet de manager niet jij indi maar wij omdat wij dat samen willen. Mijn afdeling…..ze zaten in mijn hart en ik in de hunne. Slechts mijn kwetsbaarheid, spontaniteit en een paar zakken hartjes was voldoende om heel veel geluk de wereld in te sturen. Dit jaar stuurde ik een beetje geluk maar wel van mijzelf. Stil. Incasseren is ook liefde. Liefde met een traan.

Indi


geplaatst door Indi - 2519 keer gelezen

beoordeeld 4/5 (4 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl