Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

donderdag 8 maart 2018

Gedroomde ontmoeting

Toch leuk, dat daten. Boeiende bezigheid. Maar ja, ik heb geen gat in m’n ziel, dus een vrouw als opvulling van eigen leegte, dat zit er niet in. Sterker, ik vind mezelf erg leuk, en dan een evenknie, die kans is wel heel klein. Daar moet ik eerlijk over zijn. Maar wel fantastisch natuurlijk, om zo iemand tegen te komen. Oneindig boeiend, nooit uitgepraat, direct, gevoelig, geraakt, meetrillen met de dingen, alles beleven in emotie. En wat dan ook direct ook op tafel ligt. Totaal ongefilterd, niets in ons terughoudend. Domweg uitstromen. In wat we zien en beleven. Schurende zielen. Zonder huid ertussen, echt samen.
Dat heb ik met mezelf. Ervaar alles als een gesprek met mezelf. Zelfs groot verdriet is dan een direct en intens huilen, waarin mij heel veel wordt verteld. Wat ik omarm, hoe pijnlijk ook. Dat is geen keuze, maar ‘het’ wat dan al heeft gesproken. Onstuitbaar schokkend en schrijnend door me heen. Maar tegelijkertijd zo met mezelf in die omarming staan. Ik heb zelfs in sombere tijden wel eens aan de rails gestaan. Om op het punt van heengaan het te horen. Dat niets in mij die laatste stap kon zijn, maar ik alleen maar deze beleving door moest maken. Om ten diepste daarin oog in oog te staan.
Met wat? Ik weet het niet. Ik voel het erg als leven. Waarvan ik niets begrijp, maar ben er erg verslingerd aan. Een reis vol pieken en dalen. Niets in mij die mezelf daarin tegenhoudt. Dat ik er vanaf wil, het onwelkom is, of dat ik diepe belevingen misschien als mankement ervaar.
Nee, ben verloren in de stroom van leven. Wat zou het heerlijk zijn om daarin samen op te gaan


Bekijk mijn profiel op match4me.nl

geplaatst door Parlante - 2145 keer gelezen

beoordeeld 2.33/5 (3 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl