Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 11 maart 2018

Voelen

Het simpel voelen van de liefde kan een mens naar een vrijhaven van gedachten en gevoelens leiden. Alles wat gebeurt, kun je zelf invullen, elk beeld kun je aan je ogen voorbij laten gaan, elk gebeuren is mogelijk en elke wens zal door de ander worden ingewilligd. Alles wordt geloofd, alles wordt gezegd en alles is in de toekomst te verwachten. Er bestaan dan geen afstanden meer van elkaar, geen kilometers die je van de ander verwijderd bent, geen menselijke barrières meer ergens, geen oceanen meer tussen elkaar in, alleen maar de zinderende gevoelens van liefde voor elkaar, voor uitsluitend die ene. Unieke gevoelens, wensen en verwachtingen – die ene is het die telt - iemand die voor jou is en in jouw gedachten uitsteekt boven alle andere mannen. Iemand die zich zo prettig en duidelijk koestert in de aandacht en in de liefde die je hem wilt geven. Iemand, die net zoals jij zich verheugt in al die gevoelens en zich verdiept in het gebeuren van liefde, aandacht en aanhankelijkheid voor jou. Iemand die zijn dag gevuld ziet met het plotseling en regelmatig denken aan jou en verlangen alleen naar jou. Die zijn nachten gevuld ziet met steeds terugkerende dromen over jou, die dan naast hem in bed ligt, lief voor hem is en tegen hem aan blijft liggen de hele nacht lang. Een nacht waarin wederzijds warmte gegeven wordt en warmte gehandhaafd blijft. Warmte en liefde voor elkaar, nu en voor altijd. Een ontwaken samen in opperst geluk met de aanwezigheid van de ander zo dicht bij. Cirkels van gedachten, cirkels van gevoelens, cirkels van waar het leven van mensen in haar diepste wezen om draait. Het meer zijn samen dan ieder apart zou kunnen zijn. Het zoeken naar verbondenheid, gezamenlijke liefde en gezamenlijke vreugde in elkaars daarzijn. Verbondenheid tussen man en vrouw in een eeuwigdurende spiraal van gevoelens voor elkaar, over elkaar en met elkaar. Het in gedachten voelen van elkaars huid, de electrische reactie op de aanraking met de hand en de wederzijdse wens om dat altijd door te laten gaan. Door te laten gaan als het samenzijn volkomen gevierd wordt en alle energie geeft die nodig is om weer verder te gaan met voelen van elkaar en het uitsluitend zijn voor elkaar. Gevoelens en voelen die met geen mogelijkheid meer uit het geheugen te halen zijn. Gevoelens en voelen die een wezenlijke ondergrond gaan vormen voor het gebeuren in de wereld om je heen. De prettige gedachte dat die ander dezelfde gevoelens heeft en vasthoudt. Zodat je geen van tweeën meer alleen bent, maar verbonden met elkaar. En dat voor zolang als je alletwee dat wilt laten voortduren – wellicht wel zo lang als je beiden leeft.


geplaatst door Rianne - 2594 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl