Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
zondag 8 april 2018

Cold Turkey


Zoals geschreven ja ik heb ontmoet. Er ging bijna een jaar over heen en liet in dat jaar weten om haar te geven. Plots appte ze. Of ik van huis kon om niet alles maar wel iets leuks te doen verder geen uitleg. Het is hectisch stelt op sprong kon niet maar het ging zei ik Ze zou mij ergens opwachtten. Bij de uitspanning begin ik te lopen. Een man komt op mij af kijkt mij indringend aan. Ik huiver. Ik loop de weg die de man aflegde. Hij komt mij bekend voor. Competitief bekend. Hij besluit mij te ontwijken. Op de afgesproken plaats verschijnt ze. Ik was verblijd verheugd. Ze straalde leek eveneens verblijdt. We kuste elkaar bekeken elkaar en kuste niet de liefdes kussen wel kussen uit intense sensitieve liefde. Blij in elkaars nabijheid zo leekt het. We liepen langzaam los terug naar de uitspanning voor taart, onderweg praatte ze. Ze vertelde over wat er gebeurd was hoe angstig alles haar soms maakte en of ik dat nooit meer anoniem wilde doen. Immers wie weet wat ik in pathologisch opzicht van plan was. Ik schrok. Vroeg of het opluchtte het geuit te hebben of ik daarvoor hier was. Ze ontkende.

Onderweg zaten we 5 minuten te rusten haar handen rustte in de mijne. Ze moest het koud hebben maar weigerde mijn jas. Ze vertelde waarom ze vorig jaar mij zag . Ze wilde verder lopen. Ik merkte dat ze haar gevoel blokkeerde. Bruusk trok ze haar handen terug ik wilde een arm om haar heen slaan maar ze nam ruimte. Ze ontkende mij te kennen ik moest gegoogeld hebben. Ik sla lam de mist en de pijn trekken binnen. Ik moest beloven niets meer anoniem te doen. Ik besloot het in liefde te laten rusten gelijk zij alles doet.

We liepen verder. De avond verliep kalm. Ze vertelde en vertelde. Haar jaar haar beproevingen. Haar woorden respectvol en zorgvuldig kiezende op onthechting gericht. Iedere zin was gericht op een tweede inhoud. Op een onderwerp wat niet besproken werd en toch behandeld. Haar lichaamstaal was hechting vragend. Ik kijk naar haar handen waar een nieuwe ring flonkerde. Ik besluit even van tafel op te staan. Als ik terug kom is ze aan het appen. Ik zie dat ze gehuild heeft.

Ze wil weg naar huis en rekent af staat erop het te doen van hetgeen ik gestuurd had bedoeld zodat ze er even uit kon. Ze moet even privé en vraagt of ik gelijk naar huis ga. Nee ik wacht even om afscheidt te nemen zeg ik. Bij haar auto stap ze in. Ik merk haar blokkade opnieuw dat ze op is. Ze komt er nog even uit om een cadeau aan te nemen. Achter in de kofferbak een lege zak waar het cadeau ingaat. Ze omhelsd mij innig onstuimig elkander lief kussend gewoon. Zorg goed voor je zelf zegt ze. Bel mij als er iets aan de hand is vraag ik. “Waarvoor zou er iets aan de hand zijn is er iets aan de hand? ”antwoord ze. Ze geeft gas mij verward achterlatend.

Verdoofd in niemandsland rij ik naar huis. Ik app haar veilig thuis te zijn en bedank haar voor de fijne warme avond. Een vluchtig gelijk gestemde maar hypothetisch vragen oproepende app komt even later terug.
In de weken erna schrijf ik nog één keer op de app een gedicht probeer via mail voorzichtig toenadering te zoeken. Excuseer mij. Ze antwoord lief kort en kalm. Maar mijn vragen en theses beantwoord ze niet. Ondertussen wordt de app geblokkeerd. Ik geef mijn gevoel opnieuw bloot vragend. Ze antwoord niet. Ik krijg een link om op Hem te vertrouwen en daar mijn hart uit te storten. De cold turkey komt op tafel. Van a tot z doorgestoken kaart.

Ik beland in een nachtmerrie met alles waar ze mij pijn mee kan doen. Wakker schrikkend besef ik het totaal voor opgezette plan. Mijn positieve grondhouding en al mijn andere prettige eigenschappen gooi ik overboord. Ik wens niet meer in te leven. Ik wens af te breken. Al te doen wat mijn christelijke waarden verbiedt. Ik ben boos vreselijk boos. Laat dat ook merken. In alle staten. Ik moet een deur dicht gooien wat ik gewoon niet kan. Mijn trouw en alles wat mij loyaal maakt moet kapot. Ze wil mij geestelijk kwijt en ik moet haar geestelijk kwijt. Ik stuur een sms dat ik wil bellen. Ze mailt boos dat ze niet wilt wat ik wil. Mij verbijsterend omdat ze nimmer aangaf wat zij wilde of samen zou willen. Ik sms nog bozer. Ze smst schreeuwend zonder uitleg. Ik schrijf een vreselijke mail haar beschuldiging van pathologie parerend. Het werkt. Ze gooit de deur in het slot.

En nu? ik weet het niet. Loslaten alles met rust laten 2 bekraste zielen die elkaar nooit meer mogen. Ik moet het een plekje geven. Zij heeft mij al begraven. Vlak voor de ontmoeting zodat de stoffelijke liefde vergaat. Twee intelligente hoog gevoelige en begaafde mensen. Ik wens dat ze in het licht blijft. Dat ik snel ook weer uit de duisternis kom.
Niet zo indi.


geplaatst door Indi - 3025 keer gelezen

beoordeeld 0/5 (0 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl