Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 8 april 2018

Zomaar

Zei ik in mijn vorige blogje nog dat een man met een subtiel gevoel voor humor een grote aantrekkingskracht heeft. Lees ik afgelopen week in de NRC dat juist date-oplichters in de meeste gevallen ook humor gebruiken om hun slachtoffers voor zich te winnen. Dus heren - gelieve even mijn commentaar over subtiele humor over te slaan. Hoewel …......een beetje humor is nooit weg bij een man en dat maakt hem natuurlijk niet meteen een oplichter, maar wel gewoon een heel aardig man om mee te praten, om bij te zijn en om meerdere dingen mee te doen. Interesse voor wat er achter een profiel nu werkelijk zit aan man, is toch altijd een alleraardigste bezigheid. Ik ben echt vaak genoeg mannen tegengekomen die goed leken op hun foto met daarnaast een eerlijk en juist profiel. Niet zoveel date- oplichters, dus. Wat niet wil zeggen dat ik niet zo nu en dan toch op een date-oplichter ben gestuit. Gezien de weinige date-oplichters die ik heb gevonden, kan er dus niet veel fout gaan, denk ik altijd maar. Ogen open houden en vrolijk kijken naar wat er voor mooie mannen op de datingsite staan en zo nu en dan een praatje maken een aardig iemand. Wie weet wat er van komt. Werkelijk zoeken is er op dit moment nog niet zo veel bij mij bij. Mijn gedachten zitten nog te vaak en te veel bij mijn laatste lief. Een kleine pauze wellicht, zodat alles om mij heen wat duidelijker wordt en langzaam maar zeker alles helder. Wachten tot de zon weer blijft schijnen, de lente een stukje verder komt, de tulpen allemaal mooi in bloei zijn en de rozen in mijn tuin weer gaan uitgroeien tot rijke struiken, die zodirect hele mooie rode rozen en lekker ruikende thee-rozen in alle kleuren zullen geven. Rozen die ik graag pluk en in mijn huis zet, zodat ik er oeverloos naar kan kijken en van kan genieten. In het verleden, als er zaken niet gingen zoals ik ze graag gezien had, dan had ik twee keuzes. Ofwel ik dook de chocolade in, met alle mogelijke effecten voor de slanke lijn, of ik kocht een leuk nieuw jurkje voor mijzelf. Sinds dat het verstand de overhand heeft genomen, blijft het altijd bij een aardig nieuw jurkje. Als vrouw zoek ik gewoon compensatie als tegenwicht tegen vervelendheden op mijn weg. Of zoals dat in mijn voormalig vak de gewoonte was als het vonnis niet uitviel wat jij en wat de cliënt ervan gedacht en verwacht hadden: je roept – hoger beroep – en privé liep ik daarna een prettige winkel binnen en begon voor mijzelf iets aardigs om te dragen uit te kiezen. Het gebeurde allemaal gelukkig niet zo vaak want kleding-kasten hebben natuurlijk ook altijd maar een beperkt formaat – maar toch. Ditmaal zijn het twee spulletjes geworden die ik vond als compensatie. Afgelopen donderdag kwamen ze binnen en het is precies zoals ik het wenste – draagbaar, goede kleur, redelijk goedkoop, staat fantastisch en ik ben door alle misères een volle kledingmaat lager aangekomen. Dat gaat goed zo. Alles lost zich toch altijd vanzelf op – is het niet? Het leven gaat verder en dat gaat mij doen aankomen in een stroomversnelling van zodanige omvang als ik werkelijk niet heb kunnen, of willen, voorzien.


geplaatst door Rianne - 3003 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl