Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 27 mei 2018

Woman'sChoice

Bij het zoeken naar een juiste date ga je je als vrouw ook vaak bezig houden met wat de man daar dan zelf van denkt. En natuurlijk ook wat de man denkt van jou als vrouw. Zenuwslopend is zoiets en leidt er alleen maar toe dat beter en steeds beter geschift wordt tussen de mannen die het net niet zijn en de mannen die het wellicht net wel zouden kunnen zijn. Keuzes, choices die eigenlijk nergens op gebaseerd lijken te zijn. Maar bij het daten dienen er altijd keuzes gemaakt te worden. Verstandige keuzes – dat wel altijd. Onverstandige keuzes sleuren zelf hun straf achter zich aan. Wat zijn mannen toch interessante wezens als het aankomt op daten. De paar aardigerds die ik heb leren kennen via deze datingsite waren allemaal de keuze meer dan waard. Dat het niet lukte om daar een blijvend geheel mee te krijgen, wijt ik helemaal aan mijzelf. Wat resteert bij mij is altijd wel een soort verantwoordelijkheidsgevoel wat die dates betreft. Hoe graag zou ik ze gekoppeld willen zien aan een vrolijke leuke en goed bij hen passende vrouw. Met een heleboel gelukkige jaren samen nog voor de boeg. Samen is altijd zo veel aardiger dan alleen verder gaan. Maar zoiets bewerkstelligen, ligt helaas niet in mijn mogelijkheden. En er zijn geen vrijgezelle vriendinnen van mij die ik naar voren kan duwen om te kijken of het met die mannen zou kunnen klikken. Het krijgen van de juiste vrouw ligt natuurlijk ook aan het aanbod en wellicht voor de mannen aan een kritische blik naar hun wenspakketten. Zeker bij mannen bestaat dat wenspakket klaarblijkelijk vaak uit het uiterlijk en de eigenschappen die de vrouw of vrouwen hadden waar zij eerder gelukkig mee waren. Maar een nieuwe weg geeft ook nieuwe ontdekkingen en daarmee – als het goed is – een langzaam vervagen van die eerdere wensen. Want een kopie van iets dato oit goed bevallen is, valt nauwelijks te vinden. En vind je als man een vrouw die qua uiterlijk wel op het ideale lijkt – dan kan het innerlijk je bij nader inzien ook wel eens goed van je stuk brengen. Wat mijn wenspakket voor het uiterlijk betreft, blijf ik altijd bij de wens dat de man een zekere lengte dient te hebben. Als ik hakken aan heb, in wat voor hoogte dan ook, dan vind ik het absoluut vervelend om dan over het hoofd van mijn partner te kunnen heenkijken. Daarnaast dient mijn man een beetje stevig te zijn. Ik wil graag wat kunnen vasthouden als ik tegen hem aanleun. Een gewoon stevig gebouwd man heeft eigenlijk mijn voorkeur. Niet dik, niet met embonpoint, maar stevig. En wat zijn innerlijk betreft – Oh La La. Hoewel ik altijd zoek naar een combinatie van uiterlijk en innerlijk, bevindt zich bij zijn innerlijk het grootste wenspakket dat ik heb en meteen ook het grootste struikelblok. Als constant denkend en voelend mens, dient mijn man een multitasker te zijn. Zakelijk, intelligent, extrovert, integer, artistiek, humorvol en eigenlijk ook een beetje een uit de band schietend geheel. Een man die onder en achter alle conventionaliteit van zijn uiterlijk, zijn daden en zijn woorden, in werkelijkheid een aardige rebellerende dwarsligger is – een vrijdenker. ShaSha – ieder mens wil zich toch gewoon thuisvoelen bij de ander – en ik streef daar zeker naar. Een thuiskomen bij de man die ik zoek, bij de man die ik vind – de man voor wie ik bestemd ben.


geplaatst door Rianne - 1330 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl