Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
zaterdag 30 juni 2018

50 Shades of Grey deel 3 uit?

Het is broeierig en druk in de appie. Wil zelf mijn boodschappen doen. Want wie weet. Normaal doe ik zelfscan boodschappen maar de bonus kaart wilde vandaag niet mee en appie heeft nog geen irisscan.


Oppassend niet alle efteling displays te raken manoeuvreer ik de winkelwagen. De bakker de beren zouden ze dat bij iedere appie hebben? Zou het een geschikte ontmoetingsplek zijn? Ik wacht op je bij de bakker dan kunnen we in het midden koffie pakken. Bedenk nee de aanstaande partner in crime zou bij de echte bakker maar wachten hevig teleur gesteld.


Beter af spreken bij de ijsberen. Ter hoogte van het zee buffet en de friet en ander leed. Hoewel mijn behoefte aan bessen muffins in het midden dan denk ik al voorbij is. Als ik een slechte periode heb wordt ik altijd door mijn wmo lieverd aan de koffietafel geparkeerd waarna ze rustig liefdevol mijn boodschappen doet. Ook al doet heel het gebeuren pijn en ben ik na afloop hondsmoe ik geniet dan intens gelukkig. Thuis wordt ik dan steevast naar bed gecommandeerd. Vandaag lekker niet.

Verzonken in gedachten schrik ik op. Ik word gekeurd. Schielijk schiet ik een andere gang in. Te vergeefs van de andere kant wordt de boodschappen wagen door de blonde femme fataal in het pad op gesteld. Ze kijkt de kleren van mijn lijf haar lippen aflikkend. Ik wil weg. Haastig trek ik mijn wagen naar de kassa. Laat een nog haastiger casa nova met wijn en bonbons voor. Te laat beseffend hem erop te wijzen dat zijn ultiem genot wellicht in de winkel rond snort.

Tegenkomen in de appie versta ik wat anders onder dan geestelijke verkrachting. Het is al de tweede keer van de week. Op mijn wandeling was ik namelijk al een belust iemand tegen gekomen die na uitleg van dominantie over honden en haar leren meubels een demonstratie van onderdanigheid gaf. Hier…. Lig…. Rug…. Goed zo lieverd. Waarna ze mij vertelde waar ze woonde en of ik ook van honden hield. Ja zei ik maar ook van mijn kinderen en daar ga ik nu naar toe. Verbouwereerd en geschokt uit het niets een virtuele bdsm tour te moeten ondergaan.

Het lijkt of 50 shades deel 3 uit is. Volgende keer toch maar weer met mijn lieverd boodschappen doen. En wat slonzig kleden maar weer. Op de terugweg rijd een buurjongen voorbij hij keert en biedt een lift. Op mijn kast staat een bidprentje van zijn broer. Mijn warme buurt waar de ponys weer in de wei staan. Ik besluit om alleen de boodschappen mee te geven. Dat loopt wat makkelijker. Thuis staan de boodschappen bij de deur Ontzettend lief.

Ach zo erg is het ook allemaal niet we verlangen allemaal bedenk ik maar soms ligt het er een beetje te dik boven op. Berustend dat het nafluiten mij blijft achter volgen.

Indi.

 


geplaatst door Indi - 1376 keer gelezen

beoordeeld 5/5 (2 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl