Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
woensdag 6 juni 2018

anafrodisiac.

Fietsen, wordt beweerd, is goed om bepaalde verlangens te verminderen. Verlangens die ik nu eenmaal heb. In de nacht zijn ze het gemeenst omdat ik er dan al helemaal geen zeggenschap over heb en je in de ochtend weemoedig eenzaam wakker wordt. Beproefde kruiden helpen niet en maken mij misselijk. Ik let maar verder op de voeding en oesters eet ik sowieso niet. Weet niet of de mannelijke tussenstop rust brengt maar ook die laat maar op zich wachten en om nu als eunuch door het leven te gaan is mij wat te resoluut. Fietsen dus als therapie. Veel waarde hecht ik er niet aan. Misschien zonder zadel maar ook dat lijkt me wat te ver gaan.


Vorige week heb ik heel wat afgepeddeld. Voorzichtig met 32km begonnen wat goed ging. Aan het eind van de week wilde ik ook mijn zkh bezoek per fiets af doen. Een bezoek ter controle en geruststelling. Na een spoed consult van een paar weken geleden kreeg ik nu een hart meter voor 24 uur. Een cardiologische enkelband noem ik het.


Met openbaar vervoer duurde de reis net zolang had ik al bekeken. Natuurlijk wilde een buurvrouw/man mij brengen. Snap het ook wel ze zijn bezorgd. Iedere keer weer als ik met spoed gecheckt moet worden wetende dat rust ver is. Maar ondanks hun bede ik bleef bij mijn besluit. Mijn conditie is goed wijzend dat ik iedere dag wandel en zo. Takotsubo heeft nu eenmaal niets met conditie te maken. Dus dan kan ik ook fietsen. Ik wil die vrijheid behouden. Fietsen als therapie. Ont stressend en lust verjagend. Juist goed voor mij. Probaat middel toch?


De dag erna fiets ik wederom om de enkelband weer in te leveren. Wetend dat je van één fietstocht geen wonderen kan verwachten. Ik geniet suizend door de Maashorst met bloemenbermen. Alles voor het goede doel. Reeds zie ik het zkh. als de geur van parfum mij tegemoet komt en mijn aandacht wordt getrokken. Fietstocht voor niets. Mijn gedachten dwalen af naar het gemis van warme armen, een zachte stem, handen in de mijne en ogen om in te verdrinken.


Ongetwijfeld staan er behoorlijke pieken geregistreerd op het apparaat. Op het moment dat ik steken krijg moet ik dan op zo een knopje drukken en opschrijven waar ik mee bezig was….. Ja wat moet je opschrijven? Ik rook parfum en zag een lieflijk wezen mijn kant opkijken? Als boete besluit ik, na inleveren van mijn “cardiologische enkelband” er nog een uur fietsen bovenop te doen. Op de terugweg regent het pijpenstelen. Kleddernat verdwaal ik in de polder om er twee uur extra van te maken. Dankbaar voor de natuurlijke koude douche kom ik thuis. Lusteloos zoals bedoeld. Kou werkt. Maar beperkt.


Zaterdag nacht schrik ik weemoedig wakker. Blues. Ik sleep een grote bak vanille-ijs mijn bed in met bosvruchtjes en eet me ongans tot het gevoel weg is, de bak leeg en de gedachte aan de onmogelijkheid verbannen. Mhhh bedenk dat ik maar eens moet kijken wat de andere sekse als oplossing heeft nu ik mijzelf met een grote bak ijs bij gebrek aan chocola in bed aantref.


Indi.


geplaatst door Indi - 1943 keer gelezen

beoordeeld 4.67/5 (3 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl