Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 10 juni 2018

Generaal

Als mens je wezenloos zoeken naar juist die ene man die bestemd lijkt te zijn voor jou. Ik weet daar alles van en vermoed dat het merendeel van de vrijgezelle mensen ook heel erg lang bezig zijn met zoeken naar hetzelfde. Uitzonderingen daargelaten natuurlijk. Zoeken naar de man die de primus inter pares is – voor jou de ene tussen die vele mannen op deze datingsite. De uitzondering in het veld van alles wat onophoudelijk voorbijkomt en ook nog zo aardig is om met bewondering naar mij te kijken. De man die precies weet hoe met mij om te gaan en de kunst beheerst om mij bij zich te lokken en daarna wonderlijk genoeg ook nog bij zich te houden. De man die kan bewerkstelligen dat ik alleen maar hem zie en geen enkele andere man meer. Een kunst apart is dat – weet ik. Ik ben de makkelijkste en meegaandste vrouw niet. met daarnaast behoorlijk vrijgevochten en zelfstandig, zowel in mijn oordeel als in mijn schiftingsvermogen als in mijn handelingen en levensstijl. En dan loop ik opeens tegen een man op die de kunst beheerst om baas over mij te spelen. Zomaar, alsof hij dat altijd al gedaan heeft. Een kunst die heel erg veel mannen nooit hebben beheerst, zoals ik dat zo vaak heb gemerkt. Deze man toont ook dat hij niet de intentie heeft om mijn vrijheid in te perken, om mij te willen beknotten in mijn wezen en/of mij zijn visies en voorkeuren op te dringen. Zelf zou ik dat ook nooit bij een man willen doen. Helaas is mij gebleken dat vele mannen juist die eigenschap niet beheersen. Veelal wil men mij en elke andere vrouw als een soort eigendom beschouwen en behandelen. Iets om mee te pronken en om van te genieten, maar wat absoluut geen eigenzinnigheid dient te bezitten, laat staan dient te uiten. Deze man staat zodanig stevig in zijn schoenen dat hij weet, dat hij doet en mij op prijs stelt zoals ik ben. Zijn opdracht naar mij is duidelijk – hij wil beslist niet dat ik verander. Een heerlijk man, die mij toont hoe hij is en hoe hij alles ziet en aanpakt. Waarmee hij meteen wel bewerkstelligd heeft dat al het overige van mij alleen gereserveerd wordt voor hem. Een wonderlijk fenomeen van een man is dat. In mijn herinneringen blijf ik zoeken om te weten of ik dit ooit wel eens eerder heb meegemaakt bij een man. Om steeds tot de conclusie te komen dat dit mij dat nog nooit overkomen is bij welke man dan ook. Een man waarvan het net lijkt alsof hij dezelfde achtergrond heeft en ervaringen heeft beleefd als ik dat heb. Zoiets kan natuurlijk nooit – maar het lijkt er opeens net op alsof het wel zo zal zijn.
Liefde is als oorlog – zei hij na enige protest akties van mijn kant – en ik ben jouw generaal. Boem – terug bij hem was ik weer. Uitzonderlijk zoiets. Hmmmm – zal ik mijn telkens de kop opstekende revolutiedrang kunnen opschorten tot nooit meer? Ergens gloort hoop daarop.


geplaatst door Rianne - 1199 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl