Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 3 juni 2018

Positief

Het zoeken naar een geschikte partner gaat niet zonder het nodige enthousiasme en een vrolijke positieve instelling. Er is toch geen mens die interesse heeft in iemand die vertelt een rotleven gehad te hebben, een moeilijk leven gehad te hebben, tijdelijk in een dip te zitten of zegt een man nodig te hebben om het leven en de liefde weer in een positief daglicht te krijgen. Wellicht heb je dan een psycho-therapeut nodig om te proberen te bewerkstelligen dat je als mens weer meetelt en met beide benen op de grond terecht komt. En is een date niet het eerste waar je naar dient te zoeken. En ook zoiets aardigs wat ik mij laatst heb laten vertellen – en dat is dat het lijkt alsof sommige vrouwen foto's van hun dochter bij hun profiel plaatsen in plaats van foto's van henzelf. Dat was een man die bij een paar dates er klaarblijkelijk direct en tot zijn schrik en afgrijzen achter was gekomen dat de werkelijkheid er wezenlijk ouder uitzag dan het beeld wat de gepresenteerde foto's opriep. Met als resultaat een redelijke kater van die paar dates, Eigenlijk is het zo grappig zoiets – welke vrouw doet nu zo dommig. Maar er zijn ook mannen die creatief zijn in het presenteren van zichzelf. Zoals bijvoorbeeld het opgeven van een leeftijd wat een stuk minder is dan de werkelijkheid. Mij is ooit verteld dat een man dat doet omdat hij een veel jongere vrouw wil hebben en haar niet door zijn werkelijke leeftijd meteen wil afschrikken. In de veronderstelling waarschijnlijk dat, als hij een gewenste vrouw gevonden heeft, en hij eindelijk zijn werkelijke leeftijd vertelt, zij dan niet zal schrikken. Het lijkt er op dat er ook vrouwen zijn die hetzelfde doen. Maar elke date schrikt natuurlijk wel als later wordt onthuld dat zij/hij met valse voorstellingen is binnengeharkt. Ik kan alleen maar de heren zien op deze site en niet de dames. Zo jammer dat ik zoiets, wat gezegd wordt dat sommige vrouwen doen, niet zelf kan bekijken. Maar ja – niet getreurd – aan de heren op de site heb ik meer dan voldoende en ik bekijk hun foto's en profielschetsen altijd met het nodige positivisme. Rekening houdend met een oeroud gezegde – al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt haar wel. Ik heb ooit een mailtje gestuurd naar een man die best aantrekkelijk leek, maar die de ene week zich aanmeldde als lid op de site met een leeftijd van begin 50, wat na twee weken veranderde in de leeftijd van 60 jaren. En toen ik hem vroeg of hij na de volgende twee weken wellicht op mijn leeftijd zou uitkomen – kreeg ik een hele botte bozige reactie. Ik heb toch zo graag een man met een beetje gevoel voor humor; ook al zou dat maar een heel klein beetje blijken te zijn. Stel je toch voor dat ik een date eerst naar overlegging van zijn ID-bewijs dien te vragen om er zeker van te zijn dat hij inderdaad de leeftijd heeft waarmee hij zich bij mij heeft gepresenteerd – zoiets werkt, naar ik mag aannemen bij meer vrouwen, niet bepaald positief. Nee – een man die mij gewoon eerlijk, open en vriendelijk benadert, verwerft altijd meteen mijn volle aandacht en nieuwsgierigheid. Of het daarna dan ook tot een treffen onder het genot van een kop koffie ergens komt, ligt natuurlijk aan de rest van zijn verhaal of – dat ook zeker – aan de rest van mijn verhaal. Ach de liefde en al die keuzes en kansen hier op de dating site.


geplaatst door Rianne - 1222 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl