Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
zondag 8 juli 2018

Contactadvertentie

 

Deze week kreeg ik het weer voor mijn voeten geworpen: Ik was eenzaam en dus jaloers op mijn buurvrouwen met kinderen, huisdieren en een al dan niet gezellige en handige vriend.

Alleen leven en eenzaam zijn is voor veel mensen blijkbaar hetzelfde.

Na vele jaren huwelijk, een scheiding en de nodige verlieservaringen voel ik soms ten diepste mijn alleenheid en soms dus een vervreemding van wat als normaal wordt beschouwd. Maar die alleenheid of diepe eenzaamheidsgevoelens hebben bij mij niets te maken met het al dan niet hebben van een (veelgeprezen) relatie.

Want met iemand samen onder een dak leven of een gezamenlijke hypotheek of kinderen hebben wil nog niet zeggen dat je geen eenzaamheid of alleenheid kunt ervaren.

Dus ik raak zo af en toe de bodem van de put qua eenzaamheid en alleenheid maar ben niet wanhopig op zoek naar iemand die de leegte in mijn hart of bed op kan vullen. Ik koester mijn momenten van stil zijn met mezelf en kies mijn momenten van echt samen zijn met mensen in een open en eerlijk, vrij delen van wat we voelen en beleven. Ook dat is blijkbaar niet de norm.

Of zoals ooit een meneer die mijn profiel en foto’s leuk vond beweerde: Als je niet goed in je vel zit hoor je niet thuis op een datingsite.

Dat is ook wat me vaak afschrikt aan al die halfvolle glazen, wereldreizigers, geen invulling maar een aanvulling, positiviteitsdenkers of een maatje zoeken (bij dat woord moet ik vooral aan Herman Finkers denken….of aan haring).

Ik ben geen hunkerbunker en niet per definitie op zoek naar die ene Ware Jakob. Ben wel erg nieuwsgierig en gericht op CONTACT en delen.


geplaatst door Pie23 - 2391 keer gelezen

beoordeeld 3.67/5 (3 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl