Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
vrijdag 20 juli 2018

multidaten

Ik houd niet zo van kettingroken en ondertussen ook niet zo van serial dating.

Er  zijn overeenkomsten: het vuur van de eerste ontmoetingen is nog nauwelijks gedoofd of er wordt alweer flink  gezocht naar een nog leuker of lekkerder exemplaar. Wat zoeken ze?

Prima om eens goed rond te neuzen. Nee, geen typefout.

Ze lijken verslaafd aan het gevoel van verliefdheid en vergeten voor het gemak dat dat maar een idealisering is van zichzelf en de dame in kwestie.Even vluchtig en voorbijgaand als mijn opvliegers en gierende hormonen.

Zo kwam een van mijn vrijages tot een einde omdat hij me leuk, lief en lekker vond maar maar niet verliefd op me werd. Na mij volgden Ingrid, Ans, Trees  en Tamara....Zelfde verhaal. En hij was net als ik niet van de keuringsdienst van waren.

Tja, ik voelde me als beginnende dater net een meisje in een snoepjeswinkel. Vergat te vertellen dat ik niet van snoep houd.Vooral niet van mierzoet gesuikerd of van zuurtjes met veel smaak-en kleurstoffen.

Het daten leert mij veel over mezelf en hoe ik in het leven sta: veelal vol verbazing, vervreemding en verwondering.

ik blijf niuewsgierig maar ken mijn voorkeuren en weet dat dat de spoeling dun maakt.


geplaatst door Pie23 - 2151 keer gelezen

beoordeeld 2.5/5 (2 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl