Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 5 augustus 2018

Daten

Het daten als hobby. Maar dan wel een hobby met een serieuze ondertoon – als het goed is tenminste. De bedoeling is toch om via het daten de juiste man of vrouw te vinden waarmee het klikt en waarmee geprobeerd kan worden de verliefdheid overgaand in liefde te laten groeien. En wel zodanig dat je je als zoekende weer van de datingsite kan laten uitschrijven. Je zou een datingsite kunnen omschrijven als een soort service-club-online. En dan geen service-club met permanent lidmaatschap, maar een club waarvan je bij verkregen succes altijd weer afscheid neemt. Over het algemeen bestaat het aanbod gewoon uit aardige mannen die serieus op zoek zijn naar een nieuw lief voor wat langer dan een one-night stand. Mannen waar ik graag naar kijk, graag zo nu en dan mee praat. Maar in elke service-club, en niet speciaal bij deze datingsite, zitten ook altijd wonderlijk vreemde personen. De leugenaars, de veelbelovers, de de-boel-bedonderaars, de man uitsluitend uit op seks. Zo vond ik op mijn pad een man die al jaren samenwoont met een vaste vriendin, een nog leukere vervangster zoekt en anders blijft hij bij haar. Zo vond ik op mijn pad de getrouwde man, die al jaren een vaste bijzit heeft en er nog een (eventueel ook vaste) bijzit bij zoekt. Ach – ik vond die mannen in het begin echt heel aardig en dacht elke keer een moment lang serieus aan verder gaan – totdat ik goed besefte wat die mannen achter zich aanslepen. Zag de spiegeling van hun werkelijke karakter en wie wil er dan nog verder met zo'n man?! Recent ben ik de boeken van Leo Zagami aan het herlezen. Een wereld vol kennis over het esoterische. In een van zijn boeken viel mijn oog op de stelling dat Satanisten alleen maar kunnen liegen, zodat bij hen niet gelet dient te worden op wat zij zeggen, maar uitsluitend gelet dient te worden op wat zij werkelijk doen. Niet dat ik daarmee meteen wil zeggen dat die twee door mij genoemde mannen beiden Satanist zijn. Maar duidelijk is mij wel dat als zij hun mond opendeden tegen mij, daar uitsluitend leugens uitkwamen. Met dat, zeker bij de laatsgenoemde, wat hij werkelijk deed altijd volledig tegenstrijdig was met wat hij zei te zullen doen. Dus wat denkt u als lezer daar nu zelf van?! Dergelijke rottigheid en dergelijke mannen zijn nooit wat voor mij geweest. Ik ben vreselijk allergisch voor liegende mensen. Dus terug bij af en gewoon weer rustig, opgewekt en kritisch op zoek naar die werkelijk leuke, intelligente, wel eerlijke, positieve, stabiele en echte man. De man die alleenstaand is en in alle eerlijkheid op zoek is naar een nieuwe vaste vriendin. Ik ben nog maar eens heel goed gaan rondkijken en misschien ga ik in op het aanbod voor een leuke vakantie die ik kreeg. Er kwam een aanbod om een keer met een 4-wheel drive een paar weken te toeren door de Alpen. En juist zoiets is mij op het lijf geschreven. De man van dat aanbod valt ook precies in mijn wenspakket, qua leeftijd, qua lengte, qua verder voorkomen, qua intelligentie. Met dat de man in het bezit is van een stel ogen waar ik standaard in ga verdrinken. Bwah – het lijkt wel alsof hij mij een beetje verliefd aan het maken is. De wonderen zijn dus voor mij de wereld nog niet uit wat dat betreft. Het is ook zo lang geleden dat ik van een man echte liefde en affectie kreeg. Niet dat ik niet altijd hele aardige mannen om mij heen heb en heb gehad, maar helaas zijn er weinigen die ik zelf ook aantrekkelijk vind. Ja – echte liefde en affectie van een man, daar ben ik gewoon aan toe


geplaatst door Rianne - 1194 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl