Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 12 augustus 2018

Hello

Hello again, hello. Just called to say hello. Zulke mooie openingszinnen die horen bij een iets meer uitgelopen en zeer positief verlopen kennismaking. De gedachten aan die ander, het verlangen om bij die ander te zijn. Wie heeft dat niet meegemaakt in zijn/haar leven. Gedachten aan de ander die het leeuwendeel uitmaken van je bestaan als mens, van je bewegingen in deze wereld en van je toekomst. Het streven met deze datingsite is natuurlijk om die herinneringen van vroeger weer te doen herleven. Om diegene te vinden waarmee de band er is en te verwachten dat die band tot beider tevredenheid heel lang zal blijven bestaan. Misschien wel voor zolang als je beiden nog te leven hebt. Ach – die wenspunten die je hebt over de ander. Van die punten blijven er altijd maar een paar steeds rechtop staan. Hoewel natuurlijk niets gaat boven een opgewekte natuur, een steeds onderzoekende geest en liefst ook een beetje gevoel voor humor. Maar wat bij mij altijd blijft staan zijn de leeftijd en de lengte. Ik heb zoveel aardige mooie mannen van jaren jonger dan ik voorbij zien komen en toch is dat het voor mij niet. Ik zie het liefst iemand ouder dan ik, dan wel rond mijn eigen leeftijd. En ook daar zijn keuzes genoeg, natuurlijk. De lengte blijft bij mij onveranderlijk staan. Een man dient voor mij in ieder geval langer te zijn dan 1.85 meter en dan doet het eigenlijk er niet meer toe hoe lang. Ik wil graag zo nu en dan een leuk jurkje aan en daarbij passende aardige schoenen met hak en dan wil ik absoluut niet uitsteken boven mijn begeleider van dat moment. Zo is het nu eenmaal en ook wat dat wenspunt betreft heb ik altijd keuzes genoeg. Waarbij bij keuze genoeg het nog steeds niet wil zeggen dat het in een keer ook klikt met een man. Die klik waar iedereen naar zoekt en die iedereen zo graag wenst te ervaren, is altijd, naar mij gebleken is, een toevalstreffer. Iets wat zo zelden voorkomt, dat je bij al het zoekwerk bijna de moed zou verliezen. Ach – ik steek mijn hand uit en over alle afstanden heen, voel ik dat de die man ook zijn hand uitsteekt naar mij toe en wij elkaar raken. Over kilometers heen glimlachen wij vriendelijk naar elkaar in de wetenschap dat wij weer aan elkaar denken, dat wij er zijn voor elkaar en dat dat goed voelt. Wij weten beiden niet hoe het nu zal lopen met ons samen en dat is altijd afwachten. Maar ik voel mij tevreden en gelukkig in de wetenschap en in de zekerheid van zijn warme en oprechte belangstelling. Deze zomer van 2018 heeft zoveel verrassingen voor mij in petto. Zo prettig is dat.


geplaatst door Rianne - 1268 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl