Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
zondag 12 augustus 2018

Ik hou van je ik hou van je.....

Ik hou van je ik hou van je……..
Het steekt net als mijn zere hand van het bonzen op de buiten deur.
Voor de jongste help ik met folders rond brengen en nu de lieverd op vakantie is betekent het de hele wijk. Ik loop de wijk vaker voor hem en heb zo een eigen functie in het geheel. Zonnetjes brengen noem ik dat. Glimlachjes op gezichten toveren en het goede zaaien. Vandaag echter niet. Ongewild ben ik getuige van vreselijke mishandeling tussen 2 echtelieden. Ik twijfel maar besluit het in de gaten te houden en op het moment dat ik voor het leven van de vrouw begin te vrezen grijp ik in. Met alle macht beuk ik op de voordeur. En schreeuw de politie de bellen. Het helpt Dank God.. de ruzie gaat verder maar de mishandeling stopt ik hoor de stemmen zich in het huis verplaatsen. Ik hoor haar schreeuwen ik hou van je ik hou van je verbitterd. Vertwijfeld vraag ik mij af hoe dit liefde kan zijn. De politie neemt het over. In de buurt vang ik de kinderen op. Leg rustig uit. Bemoedigt. Van binnen huil ik. Uw hand bloed zegt één van de kinderen. Nonchalant dep ik het bedenkend hoe hard zij van binnen bloeden. Via via wordt ik 2 uur later door de politie en vrouw bedankt. Ze is veilig. Ik bedenk zoekende naar raad op het moment hoeveel mensen zich weg draaide terwijl ik steun zocht… wat doet u bij huishoudelijk geweld? Vandaag geen zonnetjes maar een engel. Bedroefd dankbaar dat ik mocht zijn waar ik nodig was. Wederom verlegde ik een steen mij afvragend met welk recht…..


Indi 2018.


geplaatst door Indi - 1344 keer gelezen

beoordeeld 5/5 (4 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl