Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 26 augustus 2018

Lief

Mijn nieuw gevonden lief en ik gaan een lang weekeindje weg met z'n tweeën en kijken hoe dat ons alletwee bevalt om zo samen op te trekken. De toekomst ligt voor elk van ons nog open, maar het is heerlijk om samen een paar dagen lang de zon achterna te gaan. Genieten van elkaars aanwezigheid en van elkaar. Wij zoeken het prettige weer op in het oh zo mooie beboste en heuvelachtige gebied van Europa. Daar waar op dit moment een heerlijk warme nazomer begint, waar rust een woord is wat niet vervelend klinkt, maar juist uitnodigend werkt. Een gebied waarin hele goede wijn wordt geproduceerd, weet ik. En hij weet veel meer van de productie daarvan af dan ik. Wij verwachten plezier te hebben van elkaar en met elkaar. Hij heeft een heel mild gevoel voor humor wat vreselijk aanstekelijk werkt en hem in mijn ogen meteen woest aantrekkelijk maakt. Als zijn uiterlijk, voorkomen en de rustige blik in zijn mooie ogen dat al niet gedaan hebben. Eindelijk een beetje geluk en ik ga er aan werken dat dat zo lang mogelijk gaat voortduren. Weg van alle mistige sferen die mij de laatste jaren blijvend schenen te achtervolgen. Een volmondig welkom aan zon, helderheid en lichtheid om ons heen. In gedachten zie ik ons beiden al aan het einde van de dag, moe van van alles en nog wat, in lekkere hangstoelen bij het zwembad genieten van de dan nog aan het begin van de schemering voortdurende warmte. Elkaar vertellen over alle vervelendheden uit elk van ons verleden en hoe vreselijk onbelangrijk die, door al dit gebeuren van ons samen, dan geworden zijn. De wijnglazen op een tafeltje, onze handen die elkaar vinden, met in gedachten het bed in de kamer achter ons. Dat bed met alle prettige herinneringen aan ons samenzijn, wat ons alle twee noodt tot weer verdergaan met waar wij gebleven waren. Het samen uitdiepen van wat wij beiden aan kennis en ervaringen bij ons dragen, waar wij elk voor staan, en het mijmeren over de vreemdheden in ieders bestaan. Wij gaan genieten van elkaars herkenpunten en van de vele surplussen van elk van ons die wij graag willen ontdekken. Zijn liefde, toewijding en warmte voor mij werken zodanig stimulerend dat het hem daarmee gelukt is mijn aandacht blijvend naar zich toe te trekken. Mijn nieuw gevonden lief heeft mij veel vertrouwen terug gegeven en de weg leidt daardoor alleen naar hem.Wij weten niet hoe het verder zal gaan tussen ons en met ons. Maar de eerste steen is gelegd; bestaande uit de noodzakelijke stukjes en brokjes van gevoelens die nodig zijn om elkaars aanwezigheid te wensen, om bij elkaar te willen zijn en om dat op prijs te stellen. De toekomst is een open boek voor ons beiden en we zien wel waar wij gaan uitkomen in de tijd.


geplaatst door Rianne - 1244 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl