Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
dinsdag 28 augustus 2018

Ongewenste gezamenlijke huishouding.

Met regelmaat merk ik ongewenst een gezamenlijke huishouding te voeren. Een moeilijke situatie waar ik even geen raad mee weet.


Ik hou er een spaarpotje op na voor nog te beziene omstandigheden. Waar mogelijk vul ik dat en waar nodig gebruik ik het. Zolang ik al weet is het inzet van ongenoegen bij mijn vrouwelijke bemoeials met de opmerking dat het parels voor de zwijnen is. Ook heden bij het enige vrouwmens dat voor mij zorgt. Zij kon het ook gebruiken. Maar ja ze wordt betaald, in mijn optiek te weinig, en met regelmaat stop ik haar ook iets extra’s toe. Dat doe ik omdat ze ook mijn zwanen gezanik aanhoort daarbij mij bevestigend dat ik het buskruit niet heb uitgevonden. Lief van der dat ze dan opmerkt dat met meer van mij buskruit ook niet nodig is.


Het spaarpotje kan ik vullen door mij de geneugten van het leven te ontzeggen. Behoudens de asfaltering van de binnenwegen besteed ik minimaal. Vooruit lopend op het minder te besteden hebben en wetend dat er ooit helemaal niets hoeft te worden besteed. Het stelt mij dan ook gerust om alvast wat onbaatzuchtige uitgaves bij leven gedaan te hebben. In de hoop dat een ander dromen waar kan maken waar ik tekort kwam.


In mijn jonge jaren stortte ik overtollig geld terug. Maar na een diepgaand onderhoud met een casemanager die aangaf dat zulke middelen van bestaan dan ingezet worden ter vermaak en vertier van de afdeling heb ik mijn spaarpotje voor mijn onbezonnen liefdadigheid ingevoerd.
Ik blijf immers bij mijn mening dat het geld mij gegund wordt om in leven te blijven op basis van in verleden uitgevoerde malversaties die huidig loonvormende arbeid bemoeilijken. Daarmee behoort mij het geld niet.


Sinds enige tijd heb ik dus medestanders bij dit laatste standpunt en slinkt het potje te beziene omstandigheden zonder dat ik daar in zelf beschikt heb. Hierop heb ik actie ondernomen met dramatische gevolgen. Het huis is leeg. Besloten werd de onweersbui bij moeders over te laten trekken mij perspectief biedend om het kluizenaars bestaan verder vorm te geven. Ik bezie deze kans in het hier en nu wetend dat de liefde voor de kinderen het toch wint.

Maar ja het potje bleef slinken. Wat minder hard maar toch. Een opgezette heterdaad volgde. Teleurgesteld en verdrietig moet ik constateren dat vrouwen je hart je geld of beiden stelen. Wat niet goedschiks in zorg gedeeld wordt, wordt kwaadschiks genomen. Alle emancipatie ten spijt is de vrouw nog geen stap verder dan de zondeval net zo min als de man die zich laat bestelen van hart geld of beiden.
Op de tafel staan rozen. Ik ben zachter dan ze dacht. Wellicht halfzacht in haar optiek. Mijn sterkste troef om haar te helpen.


Indi 2018.


geplaatst door Indi - 1332 keer gelezen

beoordeeld 1/5 (1 Stem)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl