Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 23 september 2018

DePlayer

Hebt u daar ook wel eens mee te maken gehad? Een man die vreselijk zijn best doet om je als vrouw binnen te halen. De man die van alles aan fantastisch belooft. De man die zich zodanig prettig charmant voordoet dat je dat als vrouw op den duur nog geloven gaat ook. Een player noemen ze dat in het date-jargon en het is altijd aardig om zo iemand tegen te komen of te herkennen as such. Players zijn leuk, interessant en gedragen zich losser en zelfverzekerder dan andere mannen. En een player is een totaal fout type man. Een normale man is vaak licht verlegen. Ach die christelijke cultuur en de opvoeding daarbij, waarbij heel hard geroepen wordt dat je als mens niet uit de toon dient te vallen, absoluut niet moet denken dat je speciaal bent en dat je als man altijd de meerdere bent van een vrouw. U denkt dat dat achterhaald is zoiets? Let maar eens op wat er tussen de heren onderling nog van doorsuddert in de maatschappij. Daten is een simpel tijdverdrijf met altijd de hoop op het vinden van echte liefde. Maar zo werkt het nooit bij een player. Verlegen is een player in ieder geval niet. Een player heeft altijd heel veel haast met het krijgen waar hij op uit is, namelijk aandacht en zo snel mogelijk het bed in. Een player is te herkennen aan zijn altijd vrolijke communicatieve stijl, want waarom moeilijk doen als het makkelijk kan. En hij is te herkennen aan zijn leugens – zijn liefdesverklaringen en beloften zijn altijd slechts gebakken lucht. De uitdrukking – belofte maakt schuld – is iets waar een player lak aan heeft. Een player gebruikt bij het veroveren immers steeds illusies – dus leugens. Waarna de verkeringsduur van een player varieert van een one-night-stand, tot een periode van maximaal een paar maanden. En sja – meneer de player zal wellicht in de tussentijd er nog wel meer relaties op nahouden. Een player is altijd alleen maar op zoek naar het lekkerste en makkelijkste snoepje van dat moment, maar kijk - verderop loopt nog een lekker snoepje. Kleine kinderen reageren ook altijd zo en zijn ook net zo snel afgeleid. Van mij mag een man wel wat meer inhoud hebben dan alleen maar een door hemzelf zeer gekoesterde kinderziel – wat karakter, betrouwbaarheid en integriteit, het liefst gecombineerd met intelligentie bijvoorbeeld. En alsjeblieft ook altijd een beetje humor. Ach – mannen zijn er in alle soorten en maten. Maar de bijna on-Nederlandse losheid in het contact met een vrouw, maakt dat een player snel een streepje voor zal hebben. Dat weet hij zelf ook heel erg goed. Maar hebt u net als ik ooit ook gehoord dat chronisch liegen werkt als een zware verslaving? Zijn er wel afkick- verbetercentra voor de player met een liegverslaving? Ach ja..........


geplaatst door Rianne - 1225 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl