Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 30 september 2018

HoeTeDoen

Er blijken zowaar acht wetenschappelijke manieren te zijn om iemand verliefd op je te laten worden. Manieren onderzocht door diverse goed te boek staande wetenschappelijke instituten. En zonder twijfel hebben de onderzoekers hun werk met het nodige plezier gedaan. De genoemde manieren zijn aardig, dus hierbij een kleine opsomming daarvan. Ten eerste schijn je als mens milieubewust te moeten zijn, want mensen die milieubewust boodschappen doen zouden gezien worden als aantrekkelijke partners. Hoe kan dat nu kloppen? Ik ben nog nooit in welke super dan ook, nationaal en/of internationaal, een voor mij aantrekkelijk man tegengekomen. Nu roept iedereen wel dat de liefde door de maag gaat – en als ik bij uitzondering zelf kook, gebruik ik zeker verse spullen. Maar ik heb daar (nog) geen blijvende verkering uit zien voortkomen. Ten tweede zou je als vrouw Hard To Get moeten spelen. Bogus zoiets. Als ik Hard To Get ga spelen bij een voor mij aantrekkelijke man, denk ik dat ik die man zodanig onzeker maak dat hij zich omkeert en weg is. Ten derde dien je de juiste gezichtsuitdrukking te gebruiken. Een vrouw met een blij gezicht is aantrekkelijk voor een man. En het minst aantrekkelijk werd gevonden een vrouw die trots uitstraalt. Bij mannen ligt dat andersom - vrouwen vonden mannen met een trotse blik het meest aantrekkelijk. En mannen met een blij gezicht het minst aantrekkelijk. Het kan verkeren zoiets. En als ik nu kijk naar de foto's op deze site dan straalt bijna iedere man blijheid uit en daar zitten echt ook aantrekkelijke mannen bij. Ten vierde zouden mannen zich mysterieus moeten voordoen. En daaronder wordt klaarblijkelijk verstaan dat een man aan vrouwen zo weinig mogelijk van zichzelf vrij geeft. Volgens mij zit daar inderdaad wat in – ik vind een mysterieus man altijd interessant. Maar interessant is nog net iets anders dan aantrekkelijk. Een combinatie mysterieus/aantrekkelijk - daar zoek ik naar. Ten vijfde dien je als mens je lijf te gebruiken als je een aantrekkelijk iemand ziet. Daar kan ik in meegaan. Een sportief, zich goed bewegend, man is gewoon altijd aantrekkelijk. Ten zesde wordt gezegd dat je in de route naar het verliefd worden wat meer oogcontact moet hebben met elkaar. Ik raad de heren af om dat bij mij te proberen. Ten zevende zou de man naar testosteron moeten stinken. Nou nee – dat is het helemaal niet. Ik val altijd wel op de wat stoere man, maar dat hij dan ook naar testosteron moet stinken, gaat mij te ver. Ten achtste dien je als man een hond te nemen. De man met hond wordt gezien als aantrekkelijk, zorgzaam en een potentieel langdurige partner. Daar kan ik in meegaan. Natuurlijk is niet iedere man met hond meteen ook aantrekkelijk. Maar op de puppy-cursus ooit was een man die ik nog steeds voor ogen zie.


geplaatst door Rianne - 1279 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl