Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

maandag 24 september 2018

Veel praatjes weinig wol

In het ziekenhuis ligt hij, appt hij mij. Hij werd gedotterd want het ging toch niet zo goed met hem. Die ‘hij’ was een ex-nondate van mij. Aangezien wij als vrienden contact zijn blijven houden omdat het slim is omdat ik heel aardig ben, veel vriendinnen heb en mensen graag aan elkaar voorstel.

Ik bezocht hem meteen in het ziekenhuis. Als je ziek bent, dan vind ik dat je bezoek moet hebben. Triomfantelijk en met veel praatjes lag hij daar over hoe geweldig hij het weer voor elkaar heeft.

Met zijn hart ging het nu weer goed en dat is dan heel mooi. De volgende ton stond weer op zijn bankrekening. Over één maand ging hij een reis naar Zuid Amerika maken met zijn dochter en in de liefde zat het ook al snor, ja ja hij is aan een van mijn vriendinnen blijven plakken. Hij liet mij het boeket bloemen zien met op het kaartje haar tekst :”Dat onze harten altijd samen mogen blijven kloppen.” Volgens zijn planning is het nu gaan samenwonen en samen een huis kopen.

Voorzichtig vraag ik hoe vaak hun elkaar al hebben ontmoet. “Drie keer!” Was zijn antwoord. “Okeee.” Denk ik dan, ervaring maakt wijs. Ik hou mijn gezicht in de plooi en hou verder mijn mond.

Vervolgens komt zijn ongevraagd advies naar mijn adres waarom ik nog vrijgezel ben. In zijn idee zou ik met iedereen het bed in duiken. Ik ben opgestaan mijn stoel rustig terug gezet en de kamer uitgelopen. Teleurgesteld over zoveel domheid, daar ga ik geen woord meer aan verspillen. De ondermaatse klein onderdeurtje ex-bankdirecteur met een veel te groot ego.

Een van mijn vriendinnen lachte en grapte :” Ja! Had je moeten zeggen, met iedereen behalve met jou! Het is gewoon de kift bij hem.”

Uiteindelijk ging het na een maand uit tussen hun. Nieuwsgierig en voorzichtig vroeg ik aan haar wat er niet ging, want het zijn tenslotte niet mijn zaken. Hij was dominant en drong zich op aan haar dochter terwijl zij nog even wilde wachten met voorstellen.

“Maar hij wilde al een huis samen met jou kopen?” Zei ik.

“Die tonnen op de bank, blijken gewoon luchtkastelen te zijn. Hij ouwehoert maar wat!” Zegt zij.

Wat ik hierna allemaal nog gevraagd heb zal ik jullie maar besparen, teveel details, ;-)


geplaatst door Shirley - 1304 keer gelezen

beoordeeld 1.43/5 (7 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl