Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 9 september 2018

Voelen

Ik bevind mij in een sfeer van tevredenheid en voel mij redelijk groots en fantastisch. Wat is het toch prettig om met mijn handen langs het lichaam van een man te gaan en alle bijzonderheden te voelen die ik daar tegen kom. Wat is het toch prettig de handen van een man langs mijn lichaam te voelen gaan waarbij hij duidelijk op zoek is naar mijn lichamelijke reacties op zijn aanrakingen. Heerlijk om te zijn bij een man die consequent doet wat hij zegt. Een verademing. Hij heeft mij het vertrouwen in mijzelf en het vertrouwen in de man in het algemeen teruggegeven. En wat nog belangrijker is – hij heeft mij mijn vrijheid van denken terug gegeven, mijn vrijheid van bestaan, mijn vrijheid van wezen en mijn vrijheid van schrijven. Ik wacht nog op mijn vrijheid om te dichten maar met dichten heb ik altijd problemen gehad. Schrijven gaat makkelijk, dichten moeilijk. Terug naar de man die mij toonde dat hij doet wat hij zegt. En heerlijk die overeenkomsten en verschillen met hem, gevoelens van aanraking, gevoelens van betasten, van ervaren, van genegen zijn, van horen, van inleven, van invoelen, van merken, van observeren, van ondervinden, van signaleren, van snappen. Andere werelden, andere landen, andere achtergronden en referentiekaders en een heerlijke tijd gehad. Foto's zijn nooit nodig voor zo iemand als ik, die in staat is om beelden, woorden, indrukken en kenmerken steeds blijvend in het geheugen op te nemen en ergens te verankeren. Zonnige beelden, zonnige gebeurtenissen, mooie architectuur uit verre verledens, mooie heuvelachtige beboste natuur en lekkere zwempartijtjes in zijn zwembad. Hij heeft bij mij een blijvende glimlach op mijn gezicht gegeven – zo'n mooie man. Wij tweeën met zulke andere achtergronden en zulke andere ervaringen, die het toch heel gezellig met elkaar hadden. Meer dan duizend kilometers van elkaar en meer dan een uur vliegen ver geeft zo z'n problemen. Maar dat wisten wij tevoren en dat was afgelopen weekeinde geen probleem. Het is alleen maar een probleem voor de toekomst. Ik heb een veilige vluchtheuvel gevonden voor als de getrouwde fantast weer voorbij komt. Wij zijn alle twee rustig verder gegaan op onze eigen plek op de wereld met waar wij gebleven zijn. Ik in ieder geval in een zonniger sfeer en weer capabel genoeg om de hele wereld aan te kunnen. Voor mij is een tijd van grote tevredenheid aangebroken. Het schrijfwerk kan ik nu heel serieus weer oppakken en ik heb mij voorgenomen om zo nu en dan mij te buigen over de moeilijkheid van het dichten. Alles lijkt eindelijk weer de goede kant op te gaan. Ergens in Nederland wacht mijn lieve soulmate op mij en weet al dat ik hem zeer lief heb.


geplaatst door Rianne - 1193 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl