Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 28 oktober 2018

Date-terras

Toen ik nog heel jong was, reed ik zaterdagochtend vaak naar een bepaald café in Amsterdam centrum, kocht een krant en zette mij op het terras met een lekkere kop koffie naast mij. Tussen het lezen door kon ik dan heel rustig kijken naar de mensen die voorbij wandelden. Een tijd en een periode van rust en interesses in alle medemensen daar in de drukste en gezelligste stad van Nederland. De tijd van eerst komt nooit meer terug maar zit wel vastgebakken in mijn geheugen. In de loop van het leven veranderen de tijden en veranderen de omstandigheden van je bestaan constant. Amsterdam is voor mij al decennialang heel ver weg en bezoek ik veelal alleen nog maar als toerist. Op zoek naar bezienswaardigheden waar ik eerder als inwoner geen tijd voor nam. Net als dat ik geen enkele papieren krant meer lees, maar al het nieuws bijhoud door via de computer digitale buitenlandse kranten te lezen, die ik op dit moment beter vind dan alle NL kranten bij elkaar. Maar zo nu en dan heb ik het gevoel weer op zo'n terrasje te zitten en alle mensen aan mij voorbij te zien wandelen. Alleen nu in digitale vorm en dat door het aangesloten zijn op een datingsite. Al die mooie mensen die zoveel moeite doen om zich zo goed mogelijk te presenteren. Zo veel verschillende mannen, allemaal met hun eigen bijzonderheden, ervaringen en wensen. Wat een uitzonderlijke situatie geeft zo'n datingsite. En daarnaast ook een moeilijke situatie omdat iedere aangeslotene - en ook ik - zo graag de juiste keuze wenst te maken. Ik voel mij in het maken van keuzes, wat mannen betreft, al heel lang teruggeworpen op mijzelf. Want wat wil ik nu eigenlijk preccies, wat wens ik nu eigenlijk precies. En kan ik de fouten die ik eerst gemaakt heb nu eens een keertje niet herhalen. Een poging om van binnen terug te gaan naar niets, naar alle grondbeginselen van het zoeken naar de juiste partner. Met het doel om daarna herboren te worden als een nieuw en beter persoon. Doen als een phoenix doet en wat aan mij de mogelijkheden zal geven om met andere ogen te kijken naar wat om mij heen plaatsvindt. Om met andere ogen de juiste man te kunnen vinden tussen al die mooie mannen op de datingsite. Ik stel mij dan voor zo'n hele mooie phoenix vogel te zijn, met fel rode en geelgouden veren. Net zo een als tot leven wordt gebracht door de New Yorker Damien Escobar met zijn viool en waarvan ik de muziekvideo op de videowal zet. Een phoenix die zo mooi is en zo snel weer verdwijnt uit beeld – een kleine mooi gekleurde en mooi bewegende droomvogel met heel veel capaciteiten en mogelijkheden in zich.


geplaatst door Rianne - 1245 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl