Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

woensdag 24 oktober 2018

My Love… Toen ik je foto zag, hield ik meteen van je.

 Elke keer trok jouw beeld me naar je toe. Dat ik er niet meer onderuit kon en mijn stoute schoenen aan trok en jou schreef. Visioenen dreven aan mijn ogen voorbij, dat je wel helemaal gek geschreven bent en bedolven onder fanmail van vrouwen die aan jouw voeten liggen.

Wat had ik te verliezen dan een: “Nee! Niet geïnteresseerd. ” Maar je schreef me terug, zo lief en galant. Voorzichtig genoeg voor een opening.
En ik, door de wol geverfd door het leven en daten, ineens wordt ik weer nieuw en onschuldig. Hoe ging dat ook alweer? Dat internet daten? Dus ik vraag maar wat, een beetje bazelen op papier.
Al snel bellen we even en jouw stem klinkt zo lief en zacht. Stiekem moet ik een beetje om mijzelf lachen. Ik voel dat ik niet weet wat ik moet zeggen en stamel wat door de telefoon. Eigenlijk wel blij dat er nog iemand is op de wereld die zonder dat ik je zelfs nog maar gezien heb indruk op mij kan maken. Iemand die mij kan raken met de zachtheid van een veer, of eerder door je stem. Geen poeha verhalen maar een integriteit die mij een kniebuiging laten maken voor jouw ziel.
En ik, die altijd stoer is en een pantser draag, kan niet anders dan mijn pantser laten zakken. Wetende dat liefde dodelijk kan zijn, maar wat is leven zonder liefde?
Geef me geen richtlijnen want ik wil onbevangen zijn om te kunnen ontvangen en open om je mijn liefde terug te geven. Ik wil geen dubbeltje van liefde maar de miljoenen van liefde. Laat mij hebberig zijn, laat mij royaal zijn.


Vaak hebben we dit met mijn vrienden en vriendinnen besproken. De een heeft een tactiek van slinksheid en de ander een behoefte aan status of veiligheid om te krijgen wat ze willen. Bij mijn mannelijke vrienden ontbreekt totaal de moed om hun hoofd op het blok van liefde te leggen en hun passen ervoor en laten de beker van liefde aan hun voorbij gaan met sceptisch zijn en angst. Daarom zijn ze ook mijn ‘broers’ geworden en ik hoop dat Cupido ook hun hart zal treffen zodat ze de moed hebben om het zwaard ter hand nemen om de doornhaag voor hun Doornroosje te willen trotseren.


Laat me moedig zijn om onbevangen te zijn zodat ik je kan liefhebben zoals geen ander het kan.
Mijn lief, al zou je anders besluiten, ik ben blij dat ik weer weet hoe dit voelt en onder de indruk te zijn van een man. Van jou! Ook al heb je nog nooit gezien of gekust of in mijn armen gehouden.


geplaatst door Shirley - 2269 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl