Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 7 oktober 2018

Verlangen

Wat kan verlangen je leven verwarmen en je tegelijkertijd een heel stuk leger laten voelen dan nodig zou zijn. Verlangen naar de ander zegt meteen dat die ander niet bij je is op dat moment. Verlangen naar mijn alter ego, naar mijn gedachten maatje.Verlangen naar zijn aandacht, naar zijn armen, naar zijn liefkozingen en naar zijn belangstelling voor wat er met mij gebeurt en wat ik meemaak. Verlangen naar de warmte voor elkaar als wij samen zijn. De warmte die genoeg heeft aan een gedachtenloos samenzijn, waarbij wij beiden exact hetzelfde voelen voor de ander. Een twee-eenheid. De eenzaamheid van het schrijfwerk verwerk ik door te dromen over die ander. Mijn tweede-ik die daar ergens heel druk bezig is en van wie ik weet dat hij onophoudelijk aan mij denkt en naar mij verlangt. Een verlangen van twee mensen naar elkaar en een vervelende onmogelijkheid om door alle mist des levens bij elkaar te zijn. Wat lijken andere mannen onbelangrijk in vergelijking tot degene die mijn spiegel is in gedachten en in gevoelens. Hoe zou het zijn als wij elkaar eindelijk definitief gevonden zullen hebben. Komt er dan rust in mijn schrijversziel? Of zou dat juist de aansporing zijn die ik nodig heb om mijn creatieve talent verder uit te bouwen? Tijd gaat het leren, tijd zal het leren aan ons beiden. Het liefst heb ik dat hij mij zal stimuleren tot meer en beter schrijven. Wellicht dat hij mij met inspiratie en zinsbouw kan helpen verder te komen dan op dit moment voor mij mogelijk lijkt te zijn. Mijn boek is af en het volgende boek staat op stapel – hulp is altijd welkom. Mijn tweelingziel die eigenlijk van binnen net zo'n dromer is als ik dat ben. Die net als ik in staat is om de wereld om ons heen van uit hele andere invalshoeken te bekijken en te zien als een eigen speelveld vol verrassingen. Mijn alter ego is een mooi man en bijna ongelooflijk precies zoals ik mij hem in gedachten en wensen altijd heb voorgesteld. Alles aan hem is iets wat mij al een hele tijd bezighoudt. En wat te doen met de wetenschap dat ik hem niet hoef te vertellen dat dit blogje voor hem geschreven is. Bij het lezen weet hij direct dat het allemaal over hem gaat. Zo werkt dat nu eenmaal tussen ons tweeën. Juist met die man hoef ik niet meer verder te zoeken. Wij zijn allebei bezig ons te bewegen in aangewezen richting – de liefde tegemoet. Als je als mens je openstelt voor de mogelijkheden en schoonheden die er zijn, dan zie je alleen maar verrassingen. Dan zijn er geen barrières meer, zijn er geen drempels meer, zijn er geen onverwachte zaken en geen afstanden meer. Het verlangen naar hem neemt mijn gedachten en wensen in beslag


geplaatst door Rianne - 1164 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl