Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
donderdag 18 oktober 2018

Vrouw laat boer

Vrouw laat boer

Ja, zo’n type ben ik. Ik woon al geruime tijd alleen en dan leer je sommige normale omgangsvormen een beetje af.
In een aantal culturen is het een compliment voor de kok als je een flinke boer laat of de borden tegen de muur kapot gooit na de maaltijd.
Op bezoek bij mijn ex-schoonouders liet mijn 3jarige dochter ooit een flinke boer waarop haar Bomma zei: “Wij zeggen dan altijd: Pardon!”. De reactie van mijn dochter : “ Wij zeggen dan: Dat lucht op!”.
Die houden we erin, al jaren en ik ga er vooral mee door: dingen doen en zeggen die me opluchten.


Irritatie-TV zoals Boer zoekt vrouw helpen bij het ontluchten: wat zien ze in zo’n man, wie houden ze voor de gek, hoe blind kun je zijn?
Mijn maag protesteert bij zoveel beklemming: al die hunkerende mensen op zoek naar de Ware, degene met wie ze oud willen worden, een teamlid, een maatje. Het romantische boerenleven daar komt veel stront aan te pas volgens mij, het lijkt het gewone leven wel………..ik voel op mijn klompen aan wie er wordt weggestuurd.
De titel is niet voor niets: Boer zoekt vrouw……en niet Boer laat vrouw (met rust/ zichzelf zijn/in haar waarde).


Een oproep aan alle mannen en vrouwen op deze datingsite met dank aan Koot en Bie:
Allemaal op weg naar niets, doen we zus of zo maar iets. Soms net echt maar meestal kitsch, want wie speelt er nog zichzelf?
Weet je nog wanneer dat was. Niet in harnas achter glas, maar je eigenlijke zelf.
Zoek jezelf broeders, vind jezelf, wees en blijf alleen jezelf.
Dikkerdoenerij genoeg, op kantoor en in de kroeg. Als je nou eens geen masker droeg, zou je dat niet beter staan? Wat moet je met die Januskop, daar schiet niemand iets mee op. ’t Is een kwestie van een knop, die moet enkel even om.
Zoek jezelf zusters, vind je zelf, wees en blijf alleen jezelf.
De man die op zijn tenen loopt en alleen zichzelf verkoopt, en nooit iets in zijn oren knoopt, die gaat nog eens lelijk dood. En met make-up van oor tot oor……………..
BURP!!!!


geplaatst door Pie23 - 1695 keer gelezen

beoordeeld 3.67/5 (3 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl