Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

maandag 26 november 2018

Afscheid

Afscheid is een beetje sterven zeggen de Fransen zo mooi. En als je maar genoeg kleine beetjes sterft ben je dan reddeloos verloren en ten dode opgeschreven?
Ik verwacht dat mijn afscheid van het virtuele daten veel ruimte zal gaan geven om in het echte leven nog fijnere contactmomenten te hebben.
Dus afscheid van dit “platte” medium zal me weer meer tot leven wekken verwacht ik. Want ik wil al mijn zintuigen gebruiken en niet alleen beoordeeld worden op mijn beeldige foto’s en fantastische teksten.

In een impuls had ik een week geleden een dating’ app geïnstalleerd en de contactverzoeken stroomden binnen. Paniek!
Dit is niet wat ik wil: jonge jongens wier moeder ik zou kunnen zijn, handige Harry’s die me wel willen helpen met mijn defecte CV of weten hoe ik mijn ruitenwisservloeistof moet bijvullen.
En allemaal vinden ze me fantastisch en zo eerlijk. Tussen neus en lippen door vragen ze : “al tijd voor een grote of kleine beurt?” Die grap zou ik gemaakt kunnen hebben!

Hun vorige contact met een vrouw was niet zo succesvol of gezellig: ze bleek te rimpelig, getrouwd, alleen op zoek naar seks of juist niet in te zijn voor seks……..10 jaar geleden weduwe geworden en nog steeds verdrietig want hij was haar grote liefde, te serieus of niet serieus genoeg.....de geografische afstand te groot en de o zo belangrijke KLIK ontbrak.

Enfin, de ervaren daters onder ons kennen al deze verhalen in optima forma en van beider kunne.
Gelukkig ben ik van mezelf al heel snel moe of overprikkeld dus kan ik de mannen niet de schuld geven van mijn dodelijke vermoeidheid of mijn gapende verveling.
Dus vanaf nu ga ik gewoon weer eens de kroeg in, naar de acupuncturist, allen die mij lief zijn koesteren, een monteur bellen voor mijn CV en effe langs de garage.
Mee met de stroom die leven heet en kiek’ n wat ’t wört.
So long, farewell
Auf wiederseh’n, goodbye
Adieu, vaarwel,
Dit was het dan, tabee
Auf wiederseh’n en ciao

Of zoals mijn oude buurman altijd zei bij het gaan: Geluk!


geplaatst door Pie23 - 2187 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl