Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 18 november 2018

FotoOpVerzoek

Hoe vaak bots ik niet op een profiel met ofwel geen enkele foto er bij, ofwel waarbij staat dat de foto op verzoek wordt toegestuurd. Zoiets werkt bij mij altijd intrigerend. Met als eerste vraag – wat zou zo'n man te verbergen hebben dat hij geen foto of uitsluitend foto op verzoek bij zijn profiel heeft staan. Het kan natuurlijk zijn dat die man zo lelijk en afstotend is dat hij geen foto bij zijn profiel durft te zetten. Maar daar ga ik maar niet meteen van uit. Van jongs af aan is mij verteld – dat wat een man meer heeft dan een aap is meegenomen. En na een pubertijd vol met het bekijken van menselijke apen in allerlei vormen, ben ik daar op de Uni lichtelijk over heen gegroeid. Toen werden de apen voor mijn ogen opeens mensen. Hoewel zo nu en dan dat beeld van de man/aap toch nog wel eens aan mijn ogen voorbij komt. Maar er zijn natuurlijk andere mogelijkheden. Bijvoorbeeld – de man gaat er van uit dat wat hij bij zijn profiel heeft geschreven genoeg zal zijn om juist naar hem te kijken. Nu zet iedereen in zijn profiel zijn beste beentje voor. Ik ben nooit een man tegengekomen die in zijn profiel zet dat hij met een zekere regelmaat een driftbui kan hebben en verwacht dat zijn vrouw daar soepeltjes mee om kan gaan. Of een man die vertelt dat hij zo nu en dan vreselijk vals uit de hoek kan komen en dan meteen de neiging heeft zijn vrouw te vernederen. Nee – menig man op de datingsite omschrijft zichzelf als optimistisch, vriendelijk, sportief en voorzien van ruim voldoende IQ en EQ. Nu kunnen de driftkoppen en de naarlingen ook voldoende IQ en EQ hebben – ik bedoel maar. Ik denk toch dat een omschrijving bij een profiel altijd iets te summier is om daardoor als vrouw te beslissen om juist met die man contact te zoeken. Of is – bij het niet plaatsen van een foto, of het plaatsen van een foto op verzoek – het misschien helemaal niet de bedoeling dat die man aandacht trekt. Maar is het zijn bedoeling dat hij zelf, en dan zo anoniem mogelijk, kijkt naar vrouwen op de datingsite. En als hij dan een vrouw naar zijn gading ziet – opeens een stuk opener wordt naar haar toe in de hoop en de verwachting een date-afspraak met haar te kunnen maken. Een kwestie van zelf de baas willen spelen bij het datingspel en alle initiatieven bij zichzelf houden. En om meteen alle initiatieven van welke vrouw dan ook te reduceren tot nihil – want stel je voor. Het kan allemaal, natuurlijk. Het kan ook zijn dat de man, met geen foto of met een foto op verzoek, gewoon erg verlegen is. En het heel vervelend vindt om voor Jan en Alleman aan vrouw open en bloot zichzelf in de etalage te zetten. Ach – laatst dacht ik eens zo'n man met foto op verzoek te vragen om zijn foto. De eerste vertelde mij dat ik zijn foto niet kreeg, want hij dacht toch niet dat wij bij elkaar zouden passen. Waar hij met die opmerking helemaal gelijk in had, want mijn foto had hij wel gekregen en hij had toch even de beleefdheid kunnen hebben om zijn foto te laten zien bij de afwijzing. En de tweede stuurde mij zijn foto zonder problemen toe en bleek een hele aardige man te zijn – joepie wat leuk.


geplaatst door Rianne - 1234 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl