Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
maandag 5 november 2018

Geen zin


Er kwam een verzoek voor een nieuw blog en ik deed al twee pogingen die allebei niet willen vlotten.
Moet denken aan Herman van Veen:
“Want zij is zuinig met haar zinnen, houdt haar gedachten liever binnen”………..ik vrees dat het vaak de diepe gevoelens zijn die mensen liever binnenhouden. Alle gedachten en hersenspinsels worden wel vaak aan het papier toevertrouwd.
Ik zit in een verdrietige, intens beleefde fase in mijn leven en dat is bepaald niet sexy of wordt door sommigen zelfs als zielig of negatief bestempeld. Het is mijn realiteit en ik leef het ten volle. Aan de buitenkant niet te zien hoe hard ik werk, hoeveel er in me omgaat, hoe ik reis in en met mezelf en me probeer over te geven aan wat is.
Ben soms bevangen door een woordeloos (want kinderlijk) verdriet van alleen-zijn en me niet gezien of gehoord voelen. Ook in de reacties op mijn en andervrouws blogs lees ik zoveel misverstaan of interpretatie van wat niet is bedoeld.
Ik ben eigenlijk niet datewaardig en datevaardig want niet romantisch ingesteld of op zoek naar een man of (h)veilige relatie.
Blijkbaar moet je je leven op de rit hebben, 365 dagen gelukkig zijn, je rugzak dichtgeknoopt en je verleden verwerkt om aantrekkelijk gevonden te worden of om recht te hebben op echte intimiteit.
Ik vind mijn gevoelens aan het papier toevertrouwen heel kwetsbaar maar eigenlijk roep ik een ieder op om wat eerlijker en menselijker te zijn, dat is pas intiem…………dan kunnen we elkaar bijna woordeloos verstaan. Dat zijn voor mij de geluksmomenten: die (h)erkenning van het diepste (je) zelf zijn zonder oordeel of woorden: ik zie je en heb zin in je………..en niet andersom……….”
Best veel zinnen voor geen zinzondag en moeizame maandag.


geplaatst door Pie23 - 1446 keer gelezen

beoordeeld 4.2/5 (5 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl