Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 30 december 2018

Liefde

Zoeken we niet allemaal de liefde op een datingsite zoals deze?! Juist die ene (en wat voor mij zeker belangrijk is) ongebonden betrouwbare man die aangenaam oogt en zo prettig in de omgang is. De man die alles doet om mij als vrouw gelukkig te zien. En daardoor ervoor zorgt dat ik alleen nog maar die man kan zien en in geen enkele andere man meer interesse heb. Een nieuw jaar nodigt altijd uit om eerst even achterom te kijken en daarna naar voren. In 2018 heb ik meer dan genoeg aan onaangenaams meegemaakt en gezien. Met dat ik de liefde van mijn leven in dat jaar niet gevonden heb. Het jaar 2019 zal altijd beter worden dan 2018 voor mij is geweest. Leest u ook wel eens voorspellingen? Ik eigenlijk alleen maar tegen het einde van elk jaar – de voorspelingen voor het nieuwe jaar. Ik moet bekennen dat ik dan ook altijd wel bijhoud of iets van zo'n voorspelling uitkomt. Veelal blijkt dan helaas het uitkomstpercentage bedroevend laag te liggen. Maar dat doet niets af aan het plezier dat ik er aan beleef. Door alle jaren heen heb ik een kleine voorkeur ontwikkeld voor de paranolmale voorspellingen 2019 die gepubliceerd worden door Paravisie. Een verzameling van gekwalificeerde mediums, helderzienden en paragnosten. Zoiets als Paravisie geeft toch een zekere betrouwbaarheid aan voorspellingen voor het komend jaar. En het uitkomst-percentage van de voorspellingen daar gepubliceerd, ligt hoger dan het uitkomstpercentage van allerlei andere ongeregelde voorspellers. Altijd aardig om te lezen dat het kabinet RutteIII in 2019 gaat vallen. Dat bij de nieuwe verkiezingen de partij van Thierry Baudet de grote winnaar wordt. Dat het Forum voor Democratie samen met de PVV (ook stemmenwinst) en een kleine partij (50plus?) de regering gaat vormen. Aardig zijn ook altijd de voorspellingen voor mijn sterrenbeeld voor 2019. Als ik alles mag geloven wat de diverse voorspellers wereldwijd vertellen, dan wordt 2019 mijn jaar. In 2019 komt eindelijk mijn zo gewenste soulmate en vinden wij elkaar voor altijd. Wah – zou dat nou niet aardig zijn als de voorspellers het voor mij voor 2019 nu eens wel goed hebben met hun voorspelling?! Zo'n prettig idee om warm tegen elkaar aan te liggen en gezellig elkaar te vertellen van de dag die is geweest en de dag die komt. Of samen de volgende vakantie of erg leuk uitje plannen. Kijken naar het dansen van de vlammen in de open haard; een glas goede wijn binnen handbereik. Allebei in gedachten al bij het zodirect fantastisch mooie samenvloeien met elkaar. Of wellicht hebben wij daarvan al genoten voordat de open haard werd aangestoken. De liefde met die speciale man die bestemd is voor mij – een heerlijk vooruitzicht is dat.


geplaatst door Rianne - 1227 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl