Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
dinsdag 4 december 2018

Rouw

Ik kan haar pas weer zien als de lading er af is. En het me dus ook niets meer interesseert. Dus ik zal haar nooit meer zien. Zo weet ik dat het voor altijd klaar is. Tot zo lang zal ik moeten wachten en rouwen. Dan ben ik echt bevrijd. Omdat de golven zich achter me sluiten. Maar dat sluiten, dat doet ontzettend pijn. Iedere seconde is lijden. Van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat. Tot die monsters er niet meer zijn. Het klaar is. Dan weet ik, dat oude gevoel, dat komt nooit weer terug. Als in de rouw, wat ik met haar had, zich oplost in mijn eigen vezels. Voor eeuwig doorstemd met waarin ze mij heeft geraakt. Uiteindelijk zacht en mild deel van me is geworden. Maar zij zèlf is daarin verdwenen. Is niet meer terug te keren. Zo zal een ontmoeting later ook nooit meer geven wat het was. Zij zelf is daar voor altijd uitgesneden. Ik weet, ik voel, doorleef, dat dit me nu te wachten staat.
Die rouw is rauw. Het vreet, het bijt, het zuur zit overal. Er wordt aan de grond van mijn bestaan gevreten. Ik voel de ratjes knagen, overal is pijn. Mijn gevoel is koorts, m’n bloeddruk hoog, mijn hartslag laag. Ja, dat is raar. Dat geeft iets weer. Een diepe rust. Alsof de diepe rust in dit doorleven, het ook pas tot dit echt doorleven maakt. Ik ben stil en voel. Kan niet vluchten of verdedigen. Alle kleur is even uit mijn leven weggegaan.


geplaatst door Parlante - 1840 keer gelezen

beoordeeld 4/5 (2 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl